Selasa, 21 Jun 2011

ZAHIRIL ADZIM@DAIM ADE NO FON AKU?

YA ALLAH!!
sungguh2 xsangke aku,
yela,die kan retis.cam mane plak die leh ade no fon aku kan.
citenye cam gini,
jam 4.30ptg tadi,
sedang ak asyik melayan cite hindustan MAIN HOON NA kat laptop aku,
tibe2 ibu aku jerit dari bawah...
"angah,ade org tepon ni!!pribet nombor!"
*amboi,terserlah kejawaan ibu aku.
haku pon ngan muke berkerut2 tekan 'answer'

aku:elo...
ZA:assalammualaikum....
aku:hehe.w'salam..sape ni??
ZA:zahiril la,daim2.kau xengat aku lagi ke?
aku:eh......kau!!!haha.ingat la.JUVANA rite?mane dpt no fon aku ni?
ZA:tunang kau bg.
aku:tunang aku bg?hahahhah.

*JANGAN MIMPI LA TUNANG AKU NAK BAGI NO FON AKU KAT PAKWE NO2 AKU NI.HAHA!

aku memang da lem la kan minat sangat kat laki ni.
mungkin sebelum kenal erti cinta lagi.
chewah!haha.
mungkin sebelum mengenali CIK NAZ.^_^
tapi apakan daye,sekarang dia da glemer n jadik retis.
xkan la nak ngan aku yg kudus lagi mulus ini.<-apakah?=..=


nsemnye la kau ZAHIRIL ADZIM!!

kalau dr dulu aku minat dia,
xmustahil la kan kalau aku minat dia sampai sekarang.
walhal aku da jadi separuh dr hidup CIK NAZ,
tapi aku tetap admirer kat ZAHIRIL ni.
semua kot muvie2 dia aku follow.
lakonan die memang mantop!!
yg paling latest..

JUVANA.
suke watak die dlm cite ni.
pendiam,baik,kudus.
tapi bergado terer.haha.
aku xkisahlah kalo mamt ni berlakon jahat ke,baik ke,pondan ke,antu ke.
semua watak die aku suke.
lagi2 klo cite2 yg ade scene gado2,
memang best la tgk die belasah org.^^


buat aku air liur meleley tgk kau la.haha!

aku suke dia bukan setakat bakat dia,
tapi muke dia.
halamak!!
muke yg mak mertua suke tgk.
sejuk je....^_^
dan tahi lalat tu yang enting ye,
pemanis muka.:D

muke innocentsiap mate sepet2 pon aku suke tgk la.haha.


n mule2 sekali aku minat dia dari muvi ni...

KAMI THE MOVIE.

even die jahat dlm cite aku suke.haha.
kalau da suke,di kentut busuk pon aku ckp wangi.
die berak bau taik pon aku cakap sedap.bhahah!


pas2 diikuti plak dgn cite ni.

MERAH PUTEH.

bes gak cite ni.
zahiril nampak manis.hehhe.
pas2 dia bukan leh berlakon muvi2 gado . cintan2 jep,
watak bomoh2 pon boleh.hee~~
serba boleh kan pakwe aku ni.
*aku memang poyo.=..=

SENJAKALA.

hala LIYANA ni.jgnlah kacau daun pakwe i.^^

g2 la gamaknye klo aku da suke seseorang.
semua aku follow dia.
tp bukan stalker ye.
cume PEMINAT.
gile kau dia nak tackle aku.
aku pon dia xkenal.
cume aku je yg kenal dia.hehehhehe.

n bakat dlm diri dia sekali lagi wat aku jatuh cinta kat dia.
bukan setakat boleh berlakon,
berbakat gak dlm bidang penulisan.
ini buku yg ZAHIRIL terbitkan.
aku da bace sinopsis.
tapi lom beli lagi,
akan dtg blek KL nak g MPH beli buku ni.
member aku kate bes.

"BOGEL MENUJU TUHAN."

fan page ZAHIRIL ADZIM.

jgn menilai sesuatu dari kulit luaran.
kau bace dulu isi buku ni,
jgn jadikan tajuk buku sebagai bahan untuk kau mengata.^^
kalau kau xcaye aku ckp die berbakat dlm penulisa,
cukup je la kau g kat blog dia.
isi2 perut blog,ZAHIRILADZIM.BLOGSPOT die je da nampak yg dia amat2 berbakat.
cara penulisan seorang penulis hebakkk!! ^_^
*antara BLOGGER yg aku minat.


tapi sayang....
seribu kali sayang...
perasaan aku kat dia sudah kian luntur.
bukan sebab aku menggunakan peluntur baju@cloroc.
tap dia atas sebab ZAHIRIL sudah menjadi milik org lain.
kini perempuan ini pula bakal menjadi rusuk kirinya.:)
*menangis air mata putih pon aku xleh da nak jdkan ZAHIRIL bf aku.haha.
konon mahsuri nak airmate wane putih.=..=


SELAMAT BERBAHAGIA kekasih gelapku ZAHIRIL DAN SYIERA.^_^

P/S:sgt suke dengan entry blog zahiril yg ni..
wpon entry yg pendek,tp makne mendalam.:)

NOYIS PELENGKAP RUSUK KIRI NAZRI.insyaAllah.:)

sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

10 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

CintaZulaikha berkata... BALAS

bogel menuju tuhan tu bukn skrip ka???

zahiril adalah junior teater akak di aswara...dulu tiap2 ari tgk dy berteater...huhu..

nak tau perangai sbnr camne spnjang perkenalan ngn dy...humm, sush nak ckp.

tp yg klakornya, time ujibakat tuk pementasan teater tahun 3. dy ada dtg mai nak ujibakat..akak lah jurinya...hahha. mmg dy sgt kaku time tuh.

tgk skrg, da pandai blakon dan smart..sgt bangga...

y u y u Z u l a i k h a berkata... BALAS

yuyu benci Zahiril! kenapa dia tak pilih yuyu :'( kenapa syiera????? apa yang lebih nya syiera tu??? sobbsobb :P

nisa1069 berkata... BALAS

hahaha. yang pasal zahiril ada no fon u tu betol ke tak? -.-

terataiflowerz berkata... BALAS

die mmg call ke??

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@CintaZulaikha ye ke kak??wah!!untung la akak.selalu dpt jumpe dia.kite ni...teringin sgt2 nak jumpe dia.heheh..akak keje kat aswara ke?mesti dpt jumpe ramai retis kan.tehee~~kak,zahiril baik x?

bogel menuju tuhan tuh buku zahiril.baru gak lounge.:)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@y u y u Z u l a i k h a hahha.kelaka la yuyu ni.klo x sebenarnye dia nak pilih noyis,tp noyis tolak.2 yg dia amik syiera.hahha!

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@nisa1069 xdelah dear.hahah.saje je wat gempak.xkanlah retis glemer cm dia kenal noyis kan.hik3

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@terataiflowerz xde la yang!!hahha.mau noyis kene pelangkong kang ngan tunang zahiril.tehee~~

CintaZulaikha berkata... BALAS

taklah, akak senior dy ja kat aswara. stakat knl tu baiklah. tak tau la plak skrg camne. tp nkp cam dy ni jns besa2 ja...tu yg ok tuh..

jgn ckp pasal artis, seingat akak, nak minta tanda tangan M.nasir pon akak takmo masa dy dtg kat aswara dlu...tak tau ngapa??? peliklahhh...eh, mmg peliklahhh..

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@CintaZulaikha hehhe.untung akak,bes uh.hehe.tp kite rase zahiril ni memang baik kot.xpelah kak,kite pon klo suke nampak retis 2 retis yg kite minat jep.klo xminat mlasa nak layan.n maybe sbb akak selalu jumpe retis 2 yg malas nak ambik sign retis2.hik3.