Khamis, 9 Jun 2011

NAPE NGIMAU NI NAK TIPU AKU??=..=


NAPA MAYBANK NAK TIPU AKU??
WHY?WHY?WHY?
NAPE ORG LAIN PON KAU NAK TIPU?
APE TUJUAN KAU MAYBANK?
KAU NAK KENE BAKO KE NGAN AKU?
DAN LASTLY AKU NAK CKP.....
.
.
.
.
.
V

NAPE AKU TIPU!!!!
hahahahahaha.
lek lu bhai!!
setakat ni aku KEPALE NGIMAU adelah bank terrrbaik bg aku.
semua urusan aku gune maybank je.
pakai maybank card pon still bole shopping dgn jayanya tanpa muke bersalah.
*aku suke gune visa.haaa~~
settle suda urusan dgn maybank.
so td g menternak lemak dkt KL SENTRAL.^^
*sowi CIK EPAL,pinjam ayat jap.jgn mara arr..hehe.

seyes aku lapa gila time ni.
xtau nak ckp camne.
sampai jln pon aku nonong je tinggalkan dak2 ni kat belakang.
hahaha.
bab2 mkn sila serahkan kat aku.=..=


nasi kukus berlauk.
memang terrbaik la wok..:)


org kedua yg ikut jejak aku.haha.


n budak cekeding ni arini diet.
xphm aku,ngan berat 45KG leh lak rase gemok kan.bhaha!
bole plak org lain lapo dia rase xlapo.
mkn xnak minum xnak wpon aku da pakse2.=.'=
setelah di pakse sampai hantak2 kaki aku kat c2,
akhirnye dia mau mkn jugak.
tp hanya berminat dgn sekon ice cream sundae.
bole laa kan dr pengsan kang xmakan.^^

peberet aku gak.
tp td xbeli sbb perot da penoh cam tong dram.haaa~~

sebelum blek aku telah menjakunkan diri dgn sebuah mesin.
teruja nak cuba.
lama dah aku ngidam nak naik bende alah ni.
selama ni aku pandang dr jauh je.
tp ari ni aku da xleh tahan napsu nak mencuba.
dgn bekalan duit sehengget yg di beri oleh ibu,
aku akhirnya dpt merasa satu kenikmatan idup yg tiada tandingannya......








scroll bwh lg










TARAAAA!!!!
MESIN URUT OGAWA!

peh!!nikmat abes!
aku rase da mcm kat spa.
ilang semua rase skt urat2 belikat aku.
geli pon ade rase gak,tp ku tahankan kerana engkau OGAWA.
hahahaha.
rm1 selama 3 minit.
abes 3 minit muke gua mcm baru pas berak yg sembelit berhari2.
lega gila.
len kali nak g cni ag men urut2.hee~~
RUGI NOKSS KALO XCUBE.

suda lah dulu.
nak g kemas brg.
bukan brg2 nak exam.
mahupun kemas brg2 yg shoping td.
tp kemas brg2 nak blek kg minggu depan.
aku kan memang lebey excited.=..=


*puyi!anyah da beli kan selipar design kete kat puyi.nanti blek kite melaram ea ngan selipo baru.hehe.^__^




p/s:2 perkara yg wat aku teruja sekarang.
1.tunggu kelahiran baby baru.da 3cm.cepatla baby....
2.nak blek uma minggu depan jumpe pu3,family,cik naz n sepupu sepapat.rindu la,tp rindu double triple kat cik naz sayang.hee~~ <3 <3


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

6 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

Nurul Amira berkata... BALAS

HAHAHA ., klaka laa akak nie :P
mcm best je ogawa , tp seganlah nk try , HAHA .

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Nurul Amira HAHHAHA.try la dik.akak dulik ape,wpon ramai org tgk time uh tp wat muke selambe je.nak lepaskan napsu punye pasal.haha!

siti maizatul fazlin berkata... BALAS

angah..... selipar along ada tak? best giler tadi buat kecoh kat umah ibu.... riuh rendah jadinya... ibu yg sakit pun macam sihat.... tapi bila ktorg semua balik puyi nanges kata ibu..... sian dia.....

uMmI NuR aIn berkata... BALAS

akak dengan abg adalah pelanggan setia kerusi urut ogawa tue...hahahaha!!!

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@siti maizatul fazlin selipo along?ade2,tp t beli la sndri.bhaha!ala!jelasnye dengo.rase mcm nak pengsan.haha.2lah,dia memang g2,klo semu da blek melalak je.pas dy nangis 2 ibu watkan susu dia teros tido.seharian kan dia xtdo,men je.penant.hehe.

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@uMmI NuR aIn ye ke kak??hahah.bes kan kak!!rase nikmat gile.dulik la ape org nak ckp.hahahhaha.