Isnin, 6 Jun 2011

MARAH+SEDIH=UNHAPPY!


haduii...baru je lepas telan panadol 2 bijik.ikutkan ati nak makan doblas biji.tp aku msk paper kang plak.=.= kepale otak aku da melayang2.ari ni mud aku xbape nak oke,hormon xstabil so jgn tegur2 aku.aku nga unhappy sekarang ni.di mana 2 perasaan sekaligus nga mendidih dlm bdn aku.

aku nga tol2 mara dkt some one yg bergelar lelaki ni.eh!kalau kau xnak kan ngan dia,xpayah la men2 kan perasaan dia.kau ingat dia anak ayam ke senang2 je nak main2kan.kejap2 kate a,kejap2 kate b.kalau kau dah xde ati ngan dia,ape tunggu lagi,angkat kaki bla!bloody fool! =..'=



aku da cukup bersabar da selama ni kau mainkan perasaan dia.eh,bhai!!dia pempuan la.yg xkuat mane pon nak lwn perasaan.pk la ckt,ingat senang ke nak buang perasaan bile kite da sayang someone.di sebabkan kebangangan kau yg xbertempat tu,kau da wat dia sakit la.tiap2 ari nangis,tiap2 ari rindu kau.then jgn jd bangang sgt xleh pk mane bek mane brk,dia xkan tgu kau bodo2 je klo dia xsyg+cintakan kau.2 bln lebey mcm2 jenis laki bole pikat ati dia.pk ckt derr...jgn sampai aku jd kurang ajar kat kau pas2 aku maki kau bertubi2.aku still ade rase hormat kat kau.aku xsanggop da tgk kwn aku tuh cam2.ikotkan aku,memang lame dah aku xkasi dia kapel ngan kau la sengal.kau dah besar kau bole pk kan?=.=


dalam mase yg same gak aku bukan pk sal kawan aku ni je,tp aku nga risaukan sal someone yg aku syg di thn dalam wad.mungkin xde rezeki dia nak memiliki zuriat.wpon aku selalu bg dia semangat tok bersabar,tp sebenarnye aku sgt2 sedih kot dgn berita tu.

"xpe la ibu,mungkin ibu xde rezeki skrg.insyaAllah nanti Tuhan bg lagi rezeki kat ibu n papa oke.kite doa same2 oke.maapkan eka xdpt balek bu,esok eka pekse,doakan eka ye.sedih rasenye tgl ibu sorang2 dlm wad,tp eka xdpt wat ape2.nanti da abes exam eka blek ye,jge ibu dlm pantang.:)"



sgt xstabil sekarang aku ni.
kepada YAYA,
sabar oke sayang..
noyis ade jd bahu n kekuatan kamu.
janji ngan noyis oke,
kamu xakan nangis lagi.
lupakan seketika lelaki bangang tu.
dan kalau bole,carilah lelaki lain sebagai peneman.
mungkin ade lagi lelaki yg lebey baik dari dia.
jgn nangis oke.
concentrate on ur exam tomorrow.
xsanggop da noyis tgk yaya nangis.T_T

p/s:sape2 rase nak kene bantai ngan aku,leh cube sekarang.


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

8 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

Amira Chan berkata... BALAS

sabar eh :)

nana ke? berkata... BALAS

sabar noyis , sabar ibu :)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Amira Chanthanks dear.:) i will.

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@nana ke? thanks nan syg.setakat ni aku still saba lagi.thanks again dear.:)

najwanajjib berkata... BALAS

ibu kau ke noris.tabah ea kawan ;D

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@najwanajjib aah wa.thanks wawa syg.:)

CintaZulaikha berkata... BALAS

sabar ye noyis...harap sumernya akan baik2 saja~~

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@CintaZulaikhathanks kak.harap cm2 gak.doakan ye kak ibu oke2 je.