Sabtu, 4 Jun 2011

AKU MASIH DARA..=..=

OHOIIII...
mesti korang tau kan.
sekarang ni nga hangat cite sal DATIN MELANO.
yg femes dgn cerite "virgin".
dan hari ini aku bukan nak cite sal dia.
buang mase dan tenaga aku menaip kalau cite sal si datin tuh.
aku sekdar meminjam sedikit title entry.haa~~
nak bg mencanak followers aku n dpt wet nuffnang sampai leh beli laptop Apple sebijik.
bes ke jd org popular??
biarkan~~~





so hari ini dan semalam.
aku menghabeskan mase dgn adi sixth sense SYAZANA.
my second bestie.
rindukan kawan2 lame.
dan skrg mereka rajen dtg ke kolej aku.
halahai,rajin la korang.
mintak maap ye kwn,bkn aku xmau ke 'rumah' korang,
tapi peraturan tu yg wat aku takot.haaa~~
xpe,'rumah' aku senang in out.hee~~


beriya panjat tangge nak amik pic kat logo Mahsa.-_-



wpon hanya menumpang tok semalam,
tp rase hepy sebab dpt lepaskan rindu kat kau Sya.
mcm2 yg kite bual2 kan semalam sampai larut pagi.
nanti dtg lagi ye.
keje kawen aku jgn lupe dtg.
*tibe2.=..=


thanks sayang 4 d belated besday present.hee~~ ^^.

p/s:cepatla kau kawen dgn aliff aziz ZUL.nanti aku bg hadiah rm20.haha!

sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

2 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

Amira Chan berkata... BALAS

Hahahaha, adinda evans

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Amira Chan daten milano.daten ke?hahah