Rabu, 15 Jun 2011

Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!

KLIK BANNER UNTUK JOIN.

ehh..semakin hari semakin melampau kan.
tapi aku tidak semelampau GAMBIT DAN DATIN MELANO.
upss!!tersalah ckp plak.
kene ati2 skrg.
xmasal2 aku kene banned plak kang..^^
aku melampau dlm blog aku je.
bkn aksi terlampau.
mahupun perangai yg melampaui batas.
cume aku melampau diri dlm join GA n CONTEST.
dan kali ni GA dari CIK DAYANA plak.:)

so,untuk melayakkan diri separuh akhir ke GA,
aku mesti lengkapkan text ni.
xsusah pon,
iku suka ati aku kan nak ayat ape pon.haa~~

Nombor kegemaran saya ialah 3 kerana no 3 byk mengingatkan noyis pada peristiwa2 manis.hehe.antaranye:
besday noyis.1303
besday cik tunang 1403.
hari anniversary noyis 2103.
1st kapel ngan cik tunang 1603.
dan kerana angka giliran 3 time interview,noyis bertuah terpilih sebagai pelajar DIPLOMA IN NURSING under goverment."

hah!!siap suda sebab musababnye.
korang jgn lupa tau.
jgn lupa set besday aku dlm reminder masing2.haha!
n aku teruja gila nak msk GA ni atas sebab2 di bwh jua.
aku rase nak meleley2 air liur.
coz hadiah2 nye semua best2.0_0


  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH !
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS)
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) .










  • jom la korang join reramai.
  • hadiah byk wooo.
    mane tau name kau sangkut nantikan.
    hehe.
    syarat2 pon mudah,
    so.....
    aku tag semua yg bace entry ni.:)
    lastly,thanks a lot CIK DAYANA!!.^^


    sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

    2 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

    Dayana AZ berkata... BALAS

    thanks for joining ! :)
    keep in touch n keep updated sbb mgkin tarikh tutup lg awal.

    noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

    @Dayana AZ OKE DAYANA.same2.i will dear.:)