Selasa, 28 Jun 2011

HADIAH ANNIVERSARY DENGAN MAKAN BESAR..

hye olss...
hari ini mau bercerita tentang semalam.
bukan hari semalam,bukan hari kelmarin.
tetapi hari itu...
hari di mana aku n cik naz bersama2 membesarkan perot.hee~~

waktu di dalam kereta.
aku senyap seribu bahasa sebab nga merajuk dgn cik naz.=..=
xtau pon dia nak bawa ke mane,
tapi bile dah masuk jalan ke arah Senai,
aku dah boleh agak.
tibe2 teros oke dengan cik naz.hahah!


D'TERRACE BBQ STEAMBOAT.

akhirnye sampai di JB.
cik naz nak belanje makan steamboat sempena ANNIVERSARY kitorang yg ke 2 tahun.
xsangke cik naz nak bawak gak sebab aku dah terlupa about our anniversary kat entry SINI.:)


aha!!sedapnye.xsaba nak makan.cepatlah masak.0_o


kuah dia super duper sedap!ade 2 choice,kuah sup n tomyam.marvelous!


ayah n mak mertua ku tidak melepaskan peluang bile org belanje makan.hehe.^^


tukang masak pertama.

dengan masakan rebusnye...

sedap!!lagi2 bile cecah dgn sos thai.menjilat jari lorh!


tukang masak ke dua.

dengan masakan ayam/daging bakarnye.....

sgt lah sedap ayam bakar halia ni.
sampai 3 round cik naz g tambah yang mentah untuk di masak.
melayan karenah tunang dia yang kuat makan.^_^


hambik kau noks!sampai hangus2!hahah.

semua makanan2 ni kau boleh amik sesuka hati.
banyak macam mane pon,
menggunung setinggi gunung kinabalu pon xkesah.
sebabnye tiada limited ye.
amik banyak2 satu kepala tetap dgn harga rm19.90.
sangat untung!!

bubur ayam yang setanding bubur ayam McD.:)


bole juga di makan dengan sepinggan nasi putih.
sukati kau,
tepuk dada tanya selera.
*tibe2.

manusia paling kuat makan.
time makan memang da xpandang kiri kanan.
aku di lupakan teros ketika makan.haha.


muke hepy dapat makan besarrr!!


nganga2 la cik naz!!


ambik masa 1 jam ye kami nak ngabeskan makanan2 ini.heee~~


licin je pinggan aku hengat da abes trip.
nghopenye ade lagi.
kitorg di hidangkan pulak dengan aiskrim.
peh!!memang best la kat steamboat ni.
murah,untung dan sedap!!
enviroment pon best,selesa abes.
servis terrrbaikkk!!


punya la banyak makan,
aku dah tak larat nak berjalan balek.haha!
teruk kan aku.
memang sangat2 kenyang.
aku rase 24 ratus kali aku sendawe tanpa henti.kyaaa~~
dalam perjalanan balek,cik naz menyinggahkan diri ke DANGA BAY.
saje nak menikmati suasana malam di tepi laut.tehee~~

hanya mampu berposing,sebab da kekenyangan.-_-


tengok!!perot da macam pompuan 3 bulan.haha!


posing maut dari aku.


eh,awak nampak nsem.hee~~


xmampu nak g ride basikal.
posing je la kan basikal orang lain.
bukan xde duit,tapi malas nak membawa perot yg penoh.


bye semua...
balek dulu ye.
jumpe lagi nanti.

lain kali kite pegi jalan2 lagi ye.^_^
.stop.

sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

2 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP: