Sabtu, 18 Jun 2011

MAKAN MALAM DENGAN MAMAK...kau ado???

AMBOI!!!APE PON XBOLE!!
malam ni aku tido dengan perot kekenyangan.
macam2 da aku menyantap makanan ari ni.
ilang teros mood nak diet kalo balek uma.
lagi malam ni di sajikan bersama MAHARAJA LAWAK.
rase nak pengsan ketawe sbb diorang.
SEPAH MEMANG TERRRBAIKK DOHHH!!
BANGGE JADI ORG JOHO.^^

thanks bebanyak gak kat CIK NAZ SHAYANG <3 u much much dem!!
yg dah treat noyis n my cousin2 dinner malam ni.hehe.
kenyang gila!
aku pedulik ape dgn org sebelah menyebelah.
semua da pandang hina dan dina tatkala kami ketawe terbahak2.
aku dtg makan c2 bayo gak bhai,so kami ade hak.haha
memang aku xsangke kedai mamak ni beso.
NAMUN!
bukan kedai n mamak je yg beso.
segala benda alah nama makanan semua beso2 belake.
BAIK PUNYEE!!
xcaye g tengok pic2 aku ni.


ini makanan yg di order cousin aku WAWA.
ROTI AISKRIM.

bapak beso nak mati!!
bagai nak pengsan cousin aku nak ngabeskannye.
nseb bukan dia melantak sorang.
si adik membantu tok abeskan.haha.

see2,dalam roti ade aiskrim.
mix flavour.bes!!
tapi aku bg 3 bintang jep sbb kat luar roti ade krim banyak sgt.
cam nak termun*** aku makan.=..=



yg ni lak aku order.
MURTABAK AYAM SINGAPORE.
kemain pasti la aku ni ingat benda alah ni saiz s.
sekali dtg,hambik kau!!
bole kasi perot kenyang seminggu.^^

bole la,aku lapo kot 2 yg kate sedap.haha!
siap ade timun2 hiasan segala tp timun pahit,dah tua.
time kasih mamak.-_-


bole cecah dgn kuah dal gak.


yg ni lak CIK NAZ SHAYANG yg order.
MEE GORENG MAMAK.
ini bole tahan!!
sedap,kasi 4 setengah bintang.hee~~
jugak dtg dlm saiz xl.

xpaham aku ngapenye la mamak ni serve dgn pinggan2 yg beso.=.=


dan jdn di lupakan benda paling penting time makan.
AIR!!
aku n CIK NAZ order teh ais n milo ais tabur.hehe.
aku memang xleh di pisahkan dgn milo ais.

air xplak dlm gelas beso sebeso pinggan.

cousin aku lak order ala2 westerm
coppuchino bland.
amboi...^^


hah!!g2 la gamaknye beso2 makan kat AL AZHAR CORNER ni.
nseb bek tak terbalik perot aku melantak.
seyes,xlarat doh.
aku makan xabes pon,tp air milo abes.hehhehehe.
so,kalau td korang da saksikan aksi2 food stuff sekitar malam ni,
sekarang aku nak tunjuk kat korang aksi2 pemakan2 nye plak.
hahahaha.mari tengok.....


gini lah nghopenye kalo makan aiskrim malam2 ari,
nghope gigi ngilu!hahaha.


ini PENGANTIN TO BE.
hahaha.aku yg merepek.


kalau laki aku korang jgn tego.
bab2 makan die paling beriya.
lapo ke xlapo ke memang dia la paling khusyuk time melantak.
tengok perot la babe.hahah!


kau tengok!
terbukti kan..
aku beriya senyum sampai nak koyak mulut.
die leh utamakan mee mamak 2 dari aku yg cantik cam YUNA ni.=..=


cousin aku WAWA.

manusia ni lah yg paling suke malam ni.
mane tak nye,org belanje dia makan.
suke melambung2 la die kan.
siap puji CIK NAZ nsem,2 pon sbb CIK NAZ belanje dinner.
klo x,puji setaon sekali pon payah.bhahahhaha!


ini adik WAWA,JIHA.
siap nangis2 time nak pegi tadi sbb akak dia sakat xkasi ikut.haha.
statement dak kecik ni yg wat aku ketawe xhengat tadi.

"ala,nape aiskrim ni lari lari,susah nak makan."
HAHAHAHAHAHA...

dan akibat dari penangan mamak ak xleh tido sampai sekarang.
bukan sebab mamak kasi nasi kangkang kat haku.
tp sebab aku kekenyangan gile!!
kesimpulan dari cerita ini....

KALAU NAK ORANG BELANJE KAU,PUJI LA BELIAU MELAMBUNG2,GERENTI DAPAT.HAHA.

thanks darling.^__^
minggu depan steamboat ea.hehehehe.


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

faramiza berkata... BALAS

cam pnah g jek alazhar niy..;)

siti maizatul fazlin berkata... BALAS

wahhhhhhhhhhhhh.... makan tak ajak seyyyyyy.... ni yang hangin ni....

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@faramiza kau penah g??dgn azri@mamak la 2 kan!!!hahah

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@siti maizatul fazlin hahha.ala time ni along xdok.g kl.kitorg berpoya2 la.ape lagi.hahahha!