Rabu, 22 Jun 2011

I LOVE SHAWL CONTEST

SALAM 1 SHAWL..
*ecech,xnak salam 1 malaysia,nak salam 1 shawl.haha
hari ini sekali lagi saye layak ke pusingan akhir!
salah!
layak menyertai pertandingan SHAWL!!
amboi,tau2 je kan CIK TAUKE ni yg noyis gilak same shawl.^_^
ini ntah kali ke bape,
aku di jemput khas oleh TUAN TANAH sendiri tok join her contest.
kali ni contest dari cik manis menawan president CIK EZAN.

cik president.

hah,glemer kau CIK TUAN TANAH.
aku xrase dia masih available.
sebab CIK EZAN ni cantik lagi gorgeous.
kompom2 la kan da ade pendamping cayang musyuk2 die.hehe.
nak tau lebeih lanjut,sila join contest ni jom.^_^



I LOVE SHAWL CONTEST.
klik banner 4 join it.

syarat2 contest ni sgt mudah.
semua lapisan masyarakat bole join.
tapi2...klo laki XBOLE!
sebab antara syarat contest ni kene....

1. Upload pic anda memakai shawl yang terbaik. (pic solo sahaja)

gone nghopenye laki kalo pakai shawl!!hahah.
xmasal2 org cakap kau pelik nanti.
makwe kome ape ntah lagi,
pengsan berganti2 dengan mak mertua kome.
bhahahaha!
so aku mempertandingkan pic ni ke TUAN PRESIDENT.
harap tuan president leh time dgn hati terbuka pic saye yg comel ni.
.
.
.
.
.
.
.
v
JENG JENG JENGGGGGGG!!


comel tak noyis cik president?teheee~~

dgn berbesar hati dan perot noyis anto pic di atas tuh.
2 gambo peribadi tu.
sebab byk sgt makanan depan noyis,so shy2 cat klo org nampak.haha!
*aku yg poyo.=..=
so,dat it so special for u la miss president.^^
dan noyis tag kawan noyis ni tok join contest ni.



dan pic di bawah ni sekadar gambar hiasan.
sebagai pencuci mata manusia yg jengah2 kat contest ni.hehe.


gambar hiasan.
*abaikan.

thanks ye CIK EZAN!^_^
harap2 CIK EZAN pilih noyis as ur winner.teheee~~


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

EZAN IDMA berkata... BALAS

almak. adek lagi cantik. hehe :) btw tq join tau goodluck :) banyaknye sos!

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@EZAN IDMA hehhe,xla kak.akak lagi cantik lorh!!sos??halamak perasan la plak ea.hahha.k,same2 kak.:)

EZAN IDMA berkata... BALAS

hye :) kamu terpilih di antara 50 org ya! :)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@EZAN IDMA yea!bestnye.mekasih ye!^^