Isnin, 25 Julai 2011

AKU TAU LAME DAH,ZAHIRIL CARI AKU.^^

xye ZAHIRIL SAYANG...
eh,tersalah pulak.hee~~
hai kawan2 semua.
hari ini sekali lagi haku gembira sangattttttttttttttttttttt.
sebab ape?
dulu punye gembira xabes lagi.
di mana ZAHIRIL@DAIM bergayut ngan aku kat entry SINI.
tapi kali ini,aku dikejotkan ngan berita yg gembira sekali lagi.
rupa2 rupanya ZAHIRIL lame dah cari aku.
yelakan...kawan lama.
dulu kitorang selalu main galah panjang sesame.
puas dah aku main pelok2 ngan dia.haaa~~ =..=


xsangke plak aku yg mamat ni da beso panjang sekrang.

actually dpata jumpe balek kat twitter.
aku lame dah add dia dlm FB,
tp FB kan kadang2 xleh caye gak.
tapi kalau kat twitter 114% la bole caye.
sekali semalam kelmarin yg semalam hari tuh,
tibe2 dia bole plak add aku kan kat twitter.
oooo..ape lagi.
rancak perbualan kami.

zahiril:"yis,kau ke ni.NORIS EKA RAUDZAH rite?anak mak cik yati?"

haku:"aah...aku lah 2.kau ril ke?satu kampung?"

zahiril:"wey!aku lah ni!!woa!!lame dowh aku cari kau!"

haku:"ye ke?hahah.lame dah aku jumpe kau kat FB.tp takot nak tegor."

zahiril:"tak ape2.ni da jumpe.rindu wey kat kau."

haku:"rindu ea.haha.aku pon same la.rindu nak main galah panjang ngan kau!"

zahiril:"haha.bengong kau!sabtu ni jom lepak.pavi?"

*perbualan seterusnya terpaksa di rahsiakan atas permintaan zahiril.



lepas tuh teros perbualan kami rancak cam jejak kasih.
hahah.
seronok kan kalau jumpe kawan lama.
dulu aku admirer gila kat dia.
xsangke plak da abes sekolah dia still leh ingat aku lagi.
tapi agak terkilan la kan.
time dia tunang xjempot aku pon.
sengal kau ril!!grrrrrr...
semalam sempat tweet dia soh kem salam kat syeira.


menyempat lagi aku kan.=.'=


2 minit lepas tuh dia balas.
kau tau ape dia retweet kat aku?
memang aku xsangka la dia reply macam tuh.
berbunga2 hati dah aku ni.
naseb je xpengsan berbuih2 mulut aku time uh.=..=
dia balas ni......

nampak tak?
jap aku close up cikit....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v

"YEAH!!:)"

hamik kau!!!
dia retweet la wey kat aku!!
manenye tak berbunga2 hati aku ni ha.
hahhahhahah!
retis wey,payah sekali nak pandang ke haku ni ha.
len la macam CIK EPAL kan,memang pemes gilaaaa cam retis!!^^
haku ni ha,ape pon xde.cume comel ade ckt.haha.
even dia balas satu perkataan jep,
tapi amat2 bermakne wat aku.
haha.
siap ade smiley2 kat ujung tuh.
walaaa....kalau tol2 dia senyum kat aku depan2 aku ni ha.
mau sawan aku di buatnya.hahahha!
suda2.stop sampai sini.
nanti cecita lagi kalau ZAHIRIL ade tweet aku.heee..
now nga main tweet2 dgn REZA MOHAMED.

P/S:gila kau retin nak bual2 ngan aku.dusta.=.=
nga tunggu tweet dari AARON AZIZ jugak.^^

sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

C i k P i p i T e m b a m berkata... BALAS

HAHAHA ! untung lah ekk main tweet2 ngan retis . kakaka . aaron jgn wehh kang bini dia marahh xD

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@C i k P i p i T e m b a m hahahha.tweet2 ngan rets di bls dgn satu perkataan.meaning beso wooo.hahah.xpe,bini aaron xkisah.hahaha

qaseh - safarina berkata... BALAS

weyh. gua jeles. =.="
aku tweet fahrin ahmad tak de respon. fine!

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@qaseh - safarina
jgn la jeles syg ku!usaha tangga kejayaan.haha