Isnin, 4 Julai 2011

MAKAN MAKANAN YG LEMBUT2,NASIHAT DR DOC.T_T

hye peeps!!^^
sekarang aku nga dalam mood:kurang sihat.
saje je nak bgtau korang,
korang kan take care kat aku.<-errrrr...=.'=
xdela sakit terok pon.
sakit biase2 je,
tapi sakit nye malampaui batas seorang misi cam aku ni.=..=
sakit yang aku alami sekarang adelah sakit rindu ke CIK NAZ.
eh!salah...SAKIT GIGI...
haduyai,sakitnye tiada tOlok bandingnya.
aku rela kene restling smack down dgn anak sedare aku,
dari sakit gigi geraham yg baru nak tumbuh.
sakit wooo...T_T
so,doc personal telah menasihatkan agar memenuhkan kehendak perut dgn makanan2 yg lembut2 aje.bg mengelakkan rase sakit.


kau tengok,punye cover aku nak mkn sbb skt gigi.

korang perasan somethin tak?
bapak beso gajah kan donut yg aku makan!
hahhahah!
memang terrbaikk la.
aku memang suke beli kuih muih 4 breakfast kat cni.
memang sedap n yg paling popular kat c2 AIR SOYA HOME MADE dia.
kelass kau!
setiap pagi aku akan ber breakfast dgn air soya.^^

air soya gula melaka dan giant donut.


kau tgk,bapak beso donut ni!!
memang kalah la karipap 2.haha!


makan satu ketul je kompom kenyang sampai malam.^^


air soya terbaik kat KL penah aku jumpe.

so,kalau kau teringin nak rase kuih muih giant ni,
mehlah datang PUSAT BANDAR DAMANSARA.
pok cik ni jual kuih muih nak lori meniaga wane oren.
semua kuih muih giant dgn harga yg murah ,RM1.00.
air soya plak ade panas dan sejuk plus cincau atau tak RM1.50.
murah kan!juga berbaloi-baloi.^_^

so,sampai sini sahaja nak cerita.
nak pegi print KUPON PIZZA HUT.
esok nak ternak lemak kat pizza plak.
korang nak kupon tuh?
klik SINI,hitam putih n photostate pon di terima ye.^^


P/S:yeay!!Puff Militiary Jacket da sampai.awesome!
thanks a lot BATIK VALLEY.^^



terima kasih cik model.:)


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

Ujang9897 berkata... BALAS

tp makan donat tu byk gula..tak sihat gak..=)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Ujang9897 oho!!ujang komen blog noyis lorh!OMG!!!hahha.mekasih ujang!

Cik NuRuN berkata... BALAS

eh2 , cam knal je unifom tu . same lah kite . cuma tmpat laen2 . hee

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Cik NuRuN OOO YE KE.mesti ni senior kite kan.hehe.kita batch 3/o9.kamu?