Ahad, 24 Julai 2011

RM338 ROOM CASH VOUCHER EQUATORIAL CAMERON HIGHLAND

hye peepppsss..
hala...dah lama xpegi vacation.
seronok jugak kan klo pegi ade yg support.
korang penah pegi CAMERON HIGHLANDS?
opkos penah pegi kan.
aku pon dah berbelas kali pegi tapi xpenah jemu dgn keindahan Tuhan kat sane.:)
sangat2 indah,
dan nak pegi lagi sekali.
kot2 leh dapat scene romantik cam dalam cite Nora Elena.
*tibe2.hahaha.

bestnye lah kan.
banyak bunga,tempat sejuk.^^

kalau korang pegi kompom2 kene memarah otak sebab nak pikir otel mane kau nak check in kan.
sekaligus kau tetibe akan sakit kepala kalau pk sal onkosnya.
haaaa...so kali ini aku nak main tikam ngan GA PUAN SYIMA.
klo tikam aku ni kene aku dapat cash voucher kat CAMERON HIGHLAND weyyyy...


tekan banner kalau nak dapat voucher free.

aha!!
senang je kan.
kalau kau ikhlas join,insyaAllah kau ade luck.
aku...aku...........
*ikhlas ne bole ckp,ikhlas dlm hati.hahah.
aha!!mintak2 leh dapat kan.
kalau dapat aku teros terosan pagi sane laju laju.
pas2 akunak makan stroberi banyak2 sampai terbalik perot.
haaaaa~~


jom korang join same aku.
ne tau korang leh dapat.
satu voucher tok kau,
satu voucher lagi tok aku.hahahhah!



thanks a lo ye KAK SYIMA!!^_^

p/s:anak akak,Kyra seyes comel.nak geget bole?tehee~~


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

Alya Esprézzo berkata... BALAS

hehehee thx tag alyaaaaaaaaaa, insyaallah nanti alya join..ehehe gudluck dear :)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Alya Esprézzo same2.thanks tau wish me luck.^^

Mama Syima berkata... BALAS

hehehe...
TQ for vote N good luck!!

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Mama Syima oke,same2 kak.:)