Jumaat, 8 Julai 2011

Saya Nak T-shirt Domo kun!!


hye semua...
di celah celah gigi masih terase CHICKEN VIVA.
kalau korang nak tau sila klik SINI camne kesedapannya pizza tersebut.haaa..
so semalam BW terjumpa GA yg berkaitan menatang gigi 8 batang ni.
ape lagi kalau bukan MUSYUK DOMO haku!haha.
aku memang pantang gile kalau nampak menatang ni,
bukan sahaj aku mengaplikasikan CIK DOMO pd stuff aku,
aku juga mengaplikasikannya pada nota2 aku ye.
contoh seperti ini.

punye la aku ni PEMINAT TEGAR ke domo.hee~~

so,arini nak join GA dari CIK PUPEL lak.


klik banner kalau nak join..

yang membuatkan aku lagi teruja adelah dgn hadiahnya.
DAPAT TSHIRT NGEK!

SEBAB AKU NAK SANGAT2 TSHIRT DOMO NI...
alahai memang da lame jd idaman aku kot nak jd tuan TEE DOMO!!
cume aku lom jumpe design tee DOMO yg tol2 kiut miut.
tp bile sekali pandang je aku ngok tshirt yg CIK PUPEL tawarkan nih,
alahai....meleley air idung aku.HAHAHHA!
comel la kau CIK DOMO!!!




akhir kata aku tag 3 kawan aku nih...



so sape2 nak join jom2,ne tau LUCKY kan.tehee!!
thanks a lot CIK PUPEL!!^_^



sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

6 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

qaseh - safarina berkata... BALAS

hahahahaa....asal aku jumpe byk betol domukun nih bersepah-sepah??
tak sangke ade kwn peminat setia domukun~~

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@qaseh - safarina hhehesangke kan nya ye kawan ku bahawa kawan mu peminat setia domokun.tehee~~

Amira Chan berkata... BALAS

thanks tag.. fuhhh sori bru respon, tak bukak blog semalaman. ahaha

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Amira Chan xpe dear.same2.:)

Pupel Liyana berkata... BALAS

gud luck:) thanks sudi join.

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Pupel Liyana oke,same2 dear.:)