Sabtu, 9 Julai 2011

AKU JOIN BERSIH LA DER!.=..=



kawan aku:kau jangan main gila!

aku:ala,dulik aku la.kau sebok asal.

kawan aku:kau student doh.xmasal2 kau kene penalti t.

aku:ade aku kisah?aku nak join gak BERSIH.

kawan aku:nak join gak?eishh..terpakse aku join gak tau!

...........................................................................

aku baru je balik dari meeting BERSIH.
kenape?korang pelik.
eh,jgn ingat gembel2 aku,aku xjoin bende2 macam ni.
aku pencandang ingin membangkang!
pompuan cam aku pon still leh join.


penangan BERSIH,jalan raye kat KL ari minggu jd BERSIH jugak.
suatu yg agak weird.=..=

so,mari aku tunjukkan pic2 yg sempat aku snap time join BERSIH tadi.
mungkin jugak korang ade di sebalik pic2 aku nih.

.
.
.
.
.
.
.

TU DIAAAA!!!!

yes!aku berjaya BERSIHKAN meja study aku.
baru semangat nak belaja!aha!


amboi!!loker aku pon nampak BERSIH der!
bole kawen da ni.*tibe2.=.'=


ni yg rase selesa nak berak n pipis byk2 kali bile tandas da BERSIH.
cam nak berendam lame2 dlm bath tub.*yang ado bath tab.


banyak kasut,tp still tersusun dgn BERSIH.


AHLI BERSIH AKU.


eh gila kau!
xde nye sesekali aku nak join bende alah ni.
membazir mase n tenage.
lagipon aku xtau n xnak tau about BERSIH ni.
bek dok uma diam2 sambil ketawe terbahak2 tengok MAHARAJA LAWAK.
lagi best!^_^

P/S:kami pemenang bilik terbersih 2011.



sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

azrijohan berkata... BALAS

haha,BERSIH pnye celita...

meh sini..baru betui

http://ping.busuk.org/view/8725

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@azrijohan hahah.xpe2,lain kali la nak tau.thanks 4 sharing.hehe

Tanpa Nama berkata... BALAS

noris bongek ! haha - suhailahsukri

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Tanpa Nama hahha.lek lu bhai!!xdelah bongek sgt,sengal kuda jep.hahha