Khamis, 24 Mac 2011

YUYU ZULAIKHA sila belanje noyis makan!! ^^

haaa...besnye kalo YUYU ZULAIKHA belanje noyis makan.
mau terbalik perut kalo yuyu belanje makan.haha.
nape mesti yuyu belanje noyis?
eh,mestilah!sebab aku si cantik.
*eh,jgn nak perasan. =.=
hahahahaha.xdelah.
actually semalam g jalan2 kat blog org.
then ternampak something menarik kat blog cik eina.:)
aku pon ngan sepantas lori balak cube ke laman web tuh.
aha!!sgt teruja!leh tau harga blog kite!
*chewah aku,,bab2 duit cepat je eh. $_$


klik SINI tok korang tau harga korang blog korang plak.


bile kuo je result..
puppp!!
hah!2 riban lebih!!
*...............pengsan.
hah!!xsangke aku yg blog aku begitu mahal sekali hargenye.
nak jual la,ade sape2 nak beli??hahah.
haishh..klo la leh cash kan duit ni,kan ke seronok ek.

ermm..dapatla ipad sebijik ek..=.=

then pastu terpikir plak.
klo blog cikai cam aku dah 2 riban lebey.
camne lak harga blog yg femes2 ek.
nak cubelah...
ntah2 same je kot ngan harga blog aku.hik3.
*ceh,konpiden je kan aku.bajet blog aku yg terhebat. =.'=
aku pon menaip name blog...http://kupukupukecik.blogspot.com/..

dan keputusan nye.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tenengggggggg!!!!
sekali lagi aku pengsan tanpa sedar.
rase na kene parkinson pon ye.hahahha!


RM15,575.26!!!
mahal nye harge blog yuyu!!
da leh beli kete alphat sebijik!
*boo..tipu la tuh !
yuyu2..
ape kate yuyu belanje sume follower2 yuyu??
xkisah la blanje mkn ke,blanje karoke ke,wyg ke.
terutama kite yg comel lagi anggun ini.hahahaha.



anggun x saye??^_~

sudah2,berhenti merepek.
sampai di cni saje.
kepale suda pening2 lalat.heee~~

http://www.emocutez.com
.noktah.

sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

3 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

Eiza berkata... BALAS

kayo kak eka kayo..haha
sye punye bernilai seribu lbh je..dpt gak r moto sebijik pastu byr bulan2 guna wit elaun..hahaha
mengarut...=p

y u y u Z u l a i k h a berkata... BALAS

Mok cik kayoooo! hahah.. tak leh caye la sayang :)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

eiza:hahahah.2 la iza.kite pon agak kayo hah!!nak beli bus pon bole.*ececeh,tipu2..hahah.mengarut je ek kite ni.

yuyu:hahha.xdelah,xcaye pon.saje suke2 wat.klo tol kan seronok!!!!hee~~