Ahad, 6 Mac 2011

CONTEST: Bahagia Bersama !!

hmmm. rindunye kat CIK NAZ. cik naz,cik naz. cik naz wat ape 2?? cik naz rindu cik noyis tak??
*******************

hah!!bile teringat CIK NAZ,teringat kat cik sabrina.
*ececeh..nak ngampu la tuh!haha.
oke,aku sgt teruja wat contest.

*klik2 tok join contest.

sebabnye aku d jemput khas oleh cik sabrina.
wah!!da mcm VVIP aku noks.
*ele,sume org cik sabrina wat g2.jgn prsn sgt.kyaaaa~~
contest ni wat aku rase nak pengsan.
sebabnye melibatkan cik embam aku iaitu..
CIK NAZZZZZ!!!!
HAHAHHA*ketawe org jht.
oke2,suda2 merepek noyis.
pic yg aku pertandingkan adalah..




TADAAA!!!






muke innocent jep.hik3


hehehhehehhehehe.
senyum panjang kalo tengok ini pic.
hehe.
dan hehehehe lagi.
suke sgt tengok pic ni.
tiap mlm sblm tido mesti kene tgk dulu baru leh tido.
sblm g class mesti tgk dulu baru leh concentrate study.
sblm mkn kene tgk dulu baru leh kenyang.
*hamboi kau,lebey2.agak2 la.haha.
tol la..
moment ni xbole aku lupe.
wpon bg org len gambo ni bese2 jep.
tp bg aku TIDAK oke.
sebab yg aku xleh lupe.
tibe2 time ni cik naz bwk aku g shopping yg BANYAK OKE.
dia belikan baju,kasut,beg n lain lagi.
tapi aku xpk ape2 la.
sebab maybe dy bermurah ati nak belanje buah ati dy kan.
*ececeh.haha.
rupe2 nye..
ada udang di sebalik mee!!
pas shoping dok g makan.
tibe2 cik naz cakap tentang something yg wat aku hampir pengsan.
"ehemm..awak,klo awak dpt tawaran belajar,sy tekad nak melamar awak as TUNANG saya."
aku terkedu lame.rase nak pengsan pon ade.
2lah yg menyebabkan aku akan ingat moment pic ni sampai aku mati.:)

pic kedua yg aku pertandingkan.


haha.kalakar kan tgk pic ni.muke aku da macam hape dah.haha.time ni kat masjid sbb pak usu aku kawen.*bukan kami ye.ehem!haha.org sibuklah dok dlm masjid tgk pengantin,tp ktorg sibuk bagai amik2 pic.pic ni jadi lagu ni sbbnye pas kene sergah ngan bilal masjid.haha.malu2!dy siap cakap,"dik2,nak lagi lawa g amik gambo sebelah mimbar."
HAHAHHAH!!malu xmalu aku n CIK NAZ.si cik bilal 2 siap da senyum2 sinis kat ktorg.haha! =.'=
memangxleh lupe la.pas da jadi g2,cousin2 aku pakat ketawekan ktorg sampai nak putus urat kentut.hampeh tol korang!!haha.



haduh2!!penat ketawe.hahah.sume org ade moment kan ngan cik boyfie.sebenarnye byk lagi moment indah.*ceh2 kau noks.tp nilah moment yg aku xleh lupe.^_^.perkenalan aku n cik naz sgt suweet.ktorang actually schoolmate.hehe.dari sekolah rendah lagi tau.mase darjah 5 cik naz penah bg surat cinta siap ade bedak2.haha.wangii!!budak2 kan.xtau ape2 lagi.time tuh cume ad prsn suke je,cinta xdepon.then ktorg terpisah sbb masing2 ke skolah menengah yg berbeza.pas2 abes school jumpe semule.2pon kwn bek cik naz yg jmpekan ktorg.org kate,kalo da jumpe tok kali ke 2 kompom menjadi kan.BETUL!!aku sokong.hehe.kirenye aku d kenal cik naz selama 12 tahun.xlame pon kan.hehe.alhamdullillah, sampai hari ni aku da jadi tunang cik naz selame 1 tahun 8 bulan 1 minggu 6 hari.n aku terime dy dalam hidup aku di atas sebab..

1.dia bole jadi imam dalam solat aku.
2.dia sangat2 mencintai aku.
3.dia boleh terima aku n family seadanya.
4.dia boleh membimbing aku dalam semua hal.

setiap hari di hitung untuk jadi PERMAISURI HATI cik naz..4 ever,ever n ever..:)


n d last...
THANKS DEAR.
tok segalanye.
sangat2 sayangkan kamu.
SANGAT.
:)

HIDUP SEKALI
MATI SEKALI
CINTA SEKALI
SELAMANYA.

*thanks SABRINA coz ajak cik noyis join contest ni.heee~~



sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

6 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

*SaBRiNa * berkata... BALAS

best la noyis dah kenal lama dgn cik naz...hehehe hope cpt2 kawen taw! hehe ok thx join contest.stay tune ya! =)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

hehehhe.thanks dear.insyaAllah.pnjg umur,cepatkanlah jodohnye.hehe.ok,same2.:)

E L L A berkata... BALAS

gudluuuuuuuuucck ! :)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

thanks sue!!heheh..^_^

CintaZulaikha berkata... BALAS

sgt sweet....

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

thanks zulaikha.kamu pun suwett..hehe.:)