Khamis, 17 Mac 2011

''4 sbb saye syg die''

salam reader!!!
arini GA dan GA lagi.
heheh.
saje menjoinkan diri.
ne lah tau bulan 3 ni hari lucky noris. ^_^
klo dah menang dpt hadiah misteri.
ne tau dpt sebiji kereta.
nganga la kau der klo aku dpt sebijik kete.haaa~~
not my false if i'm try rite?
aha!!mari2 teroskan ini contest.


sooo..
4 sebab saye sayangkan dia.
dia??sape itu dia??
dia itu CINTA.
cinta itu SAYANG.
sayang itu CIK NAZ.
CIK NAZ itu??
.wajah kesayangan hamba.


menyayangi seseorang ade sebab nye.even kite sygkan kucing pon ade sbbnye.cam2 jugak SAYANG aku kepada cik NAZ.byk sebab yg membuatkan aku sygkan cik naz.tp ad 4 sebab yg watkan cinta aku lebih sempurna.:)

1.MENCINTAI CIK NORIS TERSANGATLAH LEBIH DARI CIK NORIS MENCINTAI DIRINYA.pd mulenye aku xpernah percaya bila org2 tua cakap,"carilah pasangan yg mencintai kite lebih dari kita cintakan dia." ele,tipu 2.ne boleh kan,mestilah hubungan kite bosan je nantikan,yela..kite x cintakan dia sgt.eh,salah oke!!tol kate org tua.aku ngan cik naz berlandaskan hbgn macam ni.pada mulenye kite akan rase hambar je.tp lame kelamaan perasan cinta dtg tanpa diminta.sampai skrg perasan cinta aku pd cik naz bertambah setiap hari.diri juga sgt terasa dihargai n di sayangi.:)

2.KEINGINAN YANG TINGGI TERHADAP NORIS.xsenang kite nak cari lelaki camni sekarang kan.aku hanya dpt lelaki camni slpas aku tempuhi byk perkara xsenang kite nak susah,xsusah kite nak senang kan.sifat ni bkn je sblm cik naz dptkan noris,tp jua sehingga sekarang.cik naz sentiasa caring.sifat itu terbukti bila satu hari aku jatuh sakit teruk n dialah yg bersusah payah dr jb meredah waktu tengah malam semata2 nak jemput aku di kl yg tengah sakit.sepanjang aku sakit 2 lah dy telah suapkan aku mkn,bwk aku ke hospital,papah aku dr bed to toilet,bshkan pakaian aku,setiap hari dtg melawat dan semuanye.dan dia hanya mengatakan something yg wat aku ingat sampai bile2,'you are my responsibility dear.'


3.MENGHORMATI NORIS DAN MY PARENTS.tok dy terime kite,dy mesti boleh terime kite n our family.bg noris cik naz sgt la pandai mengambil hati n menghormati my parents.heheh.dgn lawak jenakanye,dgn kebolehannye n juga dgn agamanye.*taqwa itu penting rite?kalau ape2 mslh pon cik naz sentiasa hormatkan idea aku n kptsn aku dgn syarat ianye relevan.hehehe.n yg penting cik naz hormatkan aku dgn xpernah ambik kesempatan terhadap diri aku.sbb dy penah bgtau aku yg diri aku akan menjadi milik dia sepenuhnye apabila selesai akad nikah suatu hari nanti.:) thanks cik naz!


4.SIFAT KESEDERHANAAN.sentiasa bersederhana dlm semua hal.dy xpernah merungut dgn ape yg dia ada.xsuke sgt2 dgn pembaziran.hanya dgn sederhana cik naz mampu manjadi seorang yg cool kt mate aku.wpon bersederhana,tp aku xpernah rase rendah akan sifat itu sebab sifat itulah dah wat aku rase kekayaan dunia yg tercipta.secare xlangsung menampakkan aku akan kejernihan di sebalik wajah kesayangan hamba itu.membuatkan aku bertambahlah cair loleh cam susu pekat f&n.gagagagagaga~~


oke.
siap suda.
mood jiwang suda juga habis.
haaaa~~
thanks 2 cik awien.sbb wat contest ni.
n i want to tag to..


.sekian terima kasih.
*erm...harap bole merase kemenangan.hee~~

sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

CintaZulaikha berkata... BALAS

timer kaseh cik noyis..apapon, akak da join contest nih..weeeee. jgn lupa join contest memandai2 akak tuh..hihi

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

oo ye ke?hamboi pantas tau join contest.hik2.oke kak,siap join da contest akak uh.:)

Ainnur Afiffah :) berkata... BALAS

wahhh .sweetnye cik naz tuh ye .
suke je bace .hehe
tengs tag kak noris ^^

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

heheh.mekasih dear.ainnur pon suweet gak..oke,same2.:)