Ahad, 29 Mei 2011

RINDU KAT ENCIK M..^^

hye semua,rindunye aku kat ENCIK M.mane tak nye,tiap2 kali elaun masuk mesti aku jumpe dia.dialah satu2 nye skandal aku yg terrrrbaik..ye,kite memerlukan skandal ye,yg bole belanje kite makan dan sebagainye.tp ENCIK M aku ni suke sgt belanje aku makan.hehe.sayang katenye.dan bulan ni aku jumpe dia kat Kl Sentral je.sbb aku bz ckt minggu ni,selalunye jumpe kat Mid Valley.aku bwk nana temankan aku jumpe dia.xpelah xkisah.asalkan dpt lepas rindu.
*ppfftt...sape2 yg bace entry ni jgn bgtau CIK NAZ SHAYANG aku.hee~~


dat it my ENCIK M!!! ^__^
*ade gempe bumi td,2 yg pic ade gegar ckt.haha.



sedapkan ENCIK M ni!!hahha.
lek lu derrr!!
gua xmen skandal2 ni.
xlame lagi gua nak kawen,so kene seyes n setia.haaa~~
*xde ati nak skandal2 sebab dalam ati ade dak embam,CIK NAZ SHAYANG.<3 <3 ehem!haha.
saje mengisi2 ruang2 perot yg kosong dgn ENCIK M.
memang setiap bulan aku akan berkunjung ke cni.
peberet gua dowh!
wpon aku nurse selalu advice patient jgn mkn western food byk2,membahayakan kesihatan.
tetapi aku JUA MAKAN SEBAGAI HOBI.haha.dulik!


'org kampung' balek ke pangkal jln.

bye NANA sayang..
aku da keseorangan lagi ari ni,like usual.
kem slm syg aku kat RUNNING MAN.
nanti da ade menatang hard disk aku g UIA teross.haha.
nseb bek td orang xtgk kau pelik sgt.
sebab ko asik ckp yg gaye ko cam 'org kampong'.
dgn satu plastik apam di tgn kiri.
satu plastik beg converse baru.
n satu beg sandang ala2 domokun.haha.
xpe2,ko nampak innocent jep.^^

will be continued.......


IKLAN MONORAIL KL.

WTH gaye budak ini!
amboi dik,memang ko ade bayo tiket tok berdiri atas kerusi ke?=.'=
agak2 dik oii..
org lain ramai lagi nak ddk kot.
si mak sila marah anak2 yg berperangai begini.terima kasih.:D


sambungan...........

sebelum jumpe ENCIK M,
aku wif nana g ke Kelana Jaya tok mendapatkan barang yg di order.
barang ape?
brg bekkkk punyeee..
org2 tertentu je ade.
kami da decide nak jumpe kat monorail KJ.
sementara tunggu brg,
gambo2 jap,wat kenangan...


cantik?tudung baru beli semalam.
*mesti ke mention d cni?=.=

dlm 1/2 jam berlalu,
akhirnye otai sampai tok serahkan barang.
duit da bayo bhai,brg mesti baikkk kan...
.
.
.
.
.
.
v

ini dia barang yg di warkan2.
sedap,nikmat,bermutu.
APAM POLKA DOT!!!!!


BERPUAS HATI!!
cantik,cute dan miut!
yg penting SEDAP!!ahha.

ni la dia brg yg nana order.
seyes sedap gile.
harga pon berpatutan.
CIK NANA beli tok ENCIK BOYFIE die.
sempena besday boy.
sweet kan!!hehe.
bersama seutas jam tgn kapel.haha.cantik2!


dua manusia jakun setelah dpt apam polka dot.haha.
sampai2 je nana teros bukak sbb nak rase.
still panas2 lagi kitorg rase.
peh!!sedap gilak!!1
rase macam nak pengsan.
sape yg nak,bole tempah kat cni.
0193565824
bole request corak n kaler2.
rm30 100 biji.

suke2!!sedap la kau apam!:)

yang nana order ni ade inti.
inti cokelat n blue berry.
kalau xde inti harga murah ckt.
nak tau lagi detail,g tanye owner 2 sendirik.
muffin ade,ceramel cake ade,cheese tart ade.
order2,xrugi.^^
lagi byk kau order,harga lagi murah.bole deal!
*n leh dpt extra.haha.

see,inti cekelat.marvelous!!

di akhir kate...
aku rindukan semua kawan2 aku yg jaoh ni.
nseb bek ade kwn aku yg sorang ni.
senantiase kami mendekat2 kan diri berjumpe.
tinggal kami berdua je lah yg selalu hang out bersame.
yg lain entah ke mane membzkan diri.
RINDU KORANG!! T_T

thanks a lot NANA!!
to being my BEST fren dekat 10 tahun.
LUV U LA NANA!!
FRENSHIP 4 EVA OKE,UNTIL DIE!! ^_~

"bukan senang untuk mencari kawan yg boleh bersame kite berkongsi di saat gembira,sedih,marah dan berduke."


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

nana ke? berkata... BALAS

bile mase aku ade boyfie ! bile mase aku ade jam kapel ! haha ! aku lempang kang !

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@nana ke? LEK LU SYGGG!!jgn mara.hahha.klo ko mara,makne nye betul la 2 sal CIK APEK.ups!!hahah!

nana ke? berkata... BALAS

hahah ! ape ni ! dlm blog bole mention name a , dalam fb jgn sekali - kali ! HAHA !

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@nana ke? hhahha.takot la 2 cik A bace.haha.so sweet la korang.:D