Rabu, 18 Mei 2011

5 SOALAN BERTUBI2 DARI DATIN SERI DATO SITI NUR ZULAIKHA.

hari ini saye free..
free dari gangguan bising kota.
dan juga free dari gangguan monster2.
turut bebas dari segala macam manusia yg sentiasa singgah dlm kepale hotak ku.
kerna skrg ku berada di.......

BALI,INDONESIA.

well,saje jalan2.
boring kan dkt Malaysia,so duit yg byk xde wat ape.
dr simpan sampai bercendawan better g marambu ramba di negara org.

............................................................

aku yg merepek dan menipu.
gagaggagagagga.
xde nye aku nak terbang sampan indon.
Malaysia pon aku xabes travel lg,ade ati nak g indon.
*xpyh g indon,kat cni je da melambak peter pan n dewa band.=.=
hari ini aku ade free ckt sblm waktu tido.tido?=.'=
so nak jwb soklan yg bertubi2 dr DATIN SERI DATO SITI NUR ZULAIKHA.
kenal dia sape???
nak kenal klik link atas tuh.^^
mari jwb soalan.


5 TARIKH PENTING.
-Of course 1303 sbb besday aku.<- sape bace g wt remind dlm hp.haa~~
-1403!!besday CIK NAZ SHAYANG.<- jiran je ngan besday haku .^^
-2106 hati anniversary+engaged day.
-3hb jun 2011 sbb aku abes praktikal.haha!
-hari ini 18hb mei 2011 <- dpt mase nk jwb soalan datin.^^

5 PERKARA YG DIBUAT SEMALAM.
-tido,makan,on9.
-pk jwpn soalan2 datin.
-basuh spongebob aku yg da berkurun.
-kasi bersih satu bilik,satu habuk pon tarak.
-men mesej ngan cik naz sampai tertido bwh katil.;p


5 PERKARA BUAT KAU GEMBIRA.
-dpt berita yg haku bakal jd kakak.
bln depan dpt baby baru,anak anak sedare aku.^^
-cik naz bwk g jalan2 sampai xhengat dunia.
-ibu papa gembira aku gembira jua.:)
-menang CONTEST or GA.bhaha!


5 SEBAB JAWAB SOALAN.
-sbb datin tanye haku,haku jwb.haha.
-aku nga free.
-aku rase soalan ni best.
-xbaik buat bodo kalo org tanye soalan,so aku buat pandai.haha.
-sbb......eh,suke hati aku la.blog aku.<----- jwpn paling laris blogger2 skrg gune.haha!


5 KAWAN DI TAG.
-DATIN NANA.
-PUAN SERI UMMI.
-DATO SUHAILAH.
-DR SERI SYIDAH.
-DATUK HAIKAL.

tiada paksaan di cni,rase klo nak jd cam haku yg baik hati,sila amik tag ni n langsaikan soalan ini.
lu langsi lu mati! ^__^

*saye da jawab soalan2 DATIN,ade upah x?hik3.



sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

nana ke? berkata... BALAS

aku kah datin nana ? haha !

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@nana ke? kau rase?hahah.sila buat ye.:)

CintaZulaikha berkata... BALAS

kakkakkakka...hadoiyai...title yg da lama diinginkan...timer kasih Puan Seri Noyis..heeee~~

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@CintaZulaikha haha.same2 datin.xpe2,saye bg free je gelaran ni.amik...haha