Selasa, 17 Mei 2011

KONTEST SENYUMAN TAHAP MENGGODA


klik banner 4 informasi.

cantikkan awek kat atas ni..
hmmm....bile la aku bole jd cantik cam dia.
......................................................................................................
ehem!!!
jgn gelakkan aku.
aku tau aku bkn jenis menggodam.bhaha!
ala,nak try je!!
ganas2 aku pon pandai la sikit2 goda.
*goda cik naz je reti.bhahaha!
xpe2,gua nak try gak.
setelah memunggah2 gambo2 beriban2 yg aku ade.
akhirnye aku jumpe gambo ni....
.
.
.
.
.
.
.
v
TARAAAAAAA!!!

amacam?menggoda x? .^^

macam mane aku nak memastikan gambo ni nampak menggoda?
aku siap anto MMS kat cik naz.
then tanye dia,menggoda x gambo ni??hahah!
aku punye semnagat la kan nak masuk contest ni..
then tau ape dia jawab??

"oke,abang da cair.superb menggoda!!"

*laki ku yg sengal.haaaa~~
4 dis reason aku rase CIK SYAFIK harus bg aku menang.
sbb da terbukti senyuman noyis menggoda di mate lelaki.hahahaha. <-ketawe jht.
*ele,baru sorang puji da poyo kan aku.=.=
suda2,aku mau g muntah.:D
actually contest ni dr CIK SYAFIK.
beliau wat contest ni pon sempena follower dy yg ke 666.
bagos CIK SYAFIK,kite kene menghargai follower2 kite.hee~~
thanks ya CIK SYAFIK!!

*cantik awek kamu yg kat banner tuh!!xsangke ea awek artis korea.hahah!

sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

7 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

sYafIk-wAy berkata... BALAS

suke ad org join lagik , hehe

Cahaya Mama berkata... BALAS

hehe,..hai,snggah nsii pas join cntest,..gdluck ek,.meh snggah blog sy plak,.

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@sYafIk-wAy hhehe.saye memang suke join contest.haaa~~

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Cahaya Mama thanks mama.i will.hehe.^^

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Cahaya Mama thanks mama.i will.hehe.^^

miss lyzeer berkata... BALAS

jom join contest miss pulak =)
http://misslyzeer.blogspot.com

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@miss lyzeer oke,thanks ye.i will.:)