Ahad, 22 Mei 2011

MASA TERISI DGN KETAWA.^^


HARI INI DAN SEMALAM.
aku hanya ketawa dan ketawa.
xtau bila la ketawa ini akan berakhir.
nak mkn ketawa,
nak tido ketawa,
bgn tido,celik mate je teros ketawa.
ahhahahhahah.
itulah penangan nye.
kalau setiap minggu tgk maharaja lawak.
JOZAN D BEST!! ^^.
HAHA.
bkn sebab ini sahaja.
tetapi sbb SAYANG-SAYANG aku telah memulang diri ke jln yg benar.
hahah.
seronok dpt jumpe depa.
rindu xterkata wpon mulut aku yg celupar ni ckp xwindu.haha.
aku rindu gile kat dyorg much much derm.^_~

kesian mereka.balek dgn keadaan tergesa2 semalam.tanpa di rancang dan tanpa di atur.dgn berita yg panas itu membuat mereka gelabah tetek.mengapa?seorang makhluk asing telah mencerobohi istana mereka.tanpa rase malu dan segan makhluk itu masuk tanpa kebenaran melalui jalan yg salah.*lek lu der,dtg uma org len kali msk dr main entrance.jgn lalu pintu blkg,ade bran?? =.'= dgn bekas tapak tangan di atas tembok,membuat mereka lagi takot dan kecut segala2 organ.haaa~~ naik fobia kawan yg kene INTAI itu.kau xmcm @#$%^#^**( plak kan.memang xde keje lain ea.oooo...ko memang ade keje lain,aku tau iaitu GEBAK BRA N SPENDER & CURIK LAPTOP org lain.org macam kau patot kene petir je. ~_~`

hati2 la sayang2 aku.
petang ni korang da blek sane. T_T
mase2 kite da xterisi lagi.
xape la korang.
lagi 2 minggu je kene bertahan.
nanti kite ketawa2 lagi oke.hehe.
TAKE CARE!!

bak kate wawa:
"nak balek sane takot kene intai,nak blek KL takot plak org simbah asid."

haha.dat rite bebeh.so byk2 kan berdoa semoga kite sentiasa selamat di sisi Nya.:)


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

6 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

**::CIKNUURUL::** berkata... BALAS

jgn terlalu banyak ketawa yang,nnti tkut menangs,.hehe,.tp sonok kn bile dpt jmpe depa org,.hurrm,.soping moping,mkn2,jln2,.hehehe,.msti gelak pecah perot time tuh,huhu

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@**::CIKNUURUL::** HAHAH.tp seronok la ketawe2 dgn kawan2,bile da stat memang xbole berenti la.hahah.tp dyorg da blek,sedey..huk3.

CintaZulaikha berkata... BALAS

jgn smpai tersedak...kikiki

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@CintaZulaikha HAHAH.xde la kak sampai cm2.just sampai terbahak2 je.haha

Justyn Aizad berkata... BALAS

Gila kentang macam tulis pantun pulak dekat awal post tu! :) Boleh x follow blog saya?
http://justynaizadchannel.blogspot.com

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Justyn Aizad hehe.xde la,bukan pantun,jus puisi.haha.oke2,i will.thanks ya follow me.^^