Sabtu, 28 Mei 2011

NAK MAIN LARI-LARI BOLEH?

NEXT TOP MODEL OF MALAYSIAN.



Ececeh...saje nak menayang muke aku yg xcomel itu dia atas,bersama my BFF,NANA AMJIS.<- die single lagi,klo nak inbox me.haaa~~.minggu ni nana dtg kolej,menjadi kawan sekatil aku.wat??jgn pk len,kami pempuan sejati.haha.so,ujung minggu aku kali ni terisi lagi dgn pelbagai aktiviti2 yg berfaedah sprti menonton cite korea sampai larut pagi,melepak makan aiskrim di ict di hall kolej,tido tanpa mengira waktu,berbual tentang psgn hudup.haaa....

hari jumat petang aku terjaga dr tido.
2pon nseb baik si nana tepon.
klo x memang aku xjemput ko la nana.
hahhaha.
maap di pinta dgn 9 'panggilan rindu' dan dua mesej berantai.
*hah?haku yg speechless.

kt dlm monorail still bole bergambo.
nana da ckp aku gile.'
sbb org ramai da tgk kitorg asik berpicta.hahha.
dan sekarang aku da kene sampuk hantu dgn korea.
bukan setakat muvi korea,
turut bukan sahaja dgn muke2 baby face hero2 korea,
malah korean show,main lari2.
RUNNING MAN jua.


running man top show of Korean.


i <3 Song Jong Ki.nsem+bijak la kau kan.^^


peserta n guest2 yg sporting abes.

show ni realy sgt2 bes.
aku naik pecah perot tgk show ni.
seyes lawak nak mati.
hahahha.
aku sanggop xtido mlm maraton tau.
hahha.
terbaikk la kau nana.
mengenalkan aku dgn rancangan yg bes ni.
abes semua urat2 aku putus.
da cube sambung balek tp xberjaya.
ini semua gara2 ketawa tanpa henti sambil hentak2 kaki.
hahahhah.
so,selepas maghrib tadi,
kami amik mase tok meng'rest'kan mulut.
dgn menggunakan mesin Ogawa.
SALAH!
dgn memakan sedas dua aiskrim.haaa~~

model ice cream kiwi.^^

so sambil2 menghabiskan mase merehatkan mulut.
kami sempat membuat simple photoshut.
eh,ingat ktorg xpopular ke?
kami model u know?
tp yg suam2 kuku punye la.
bhaha!
cite2 aku dr kecik:NAK JADI MODEL MESIN BASUH.<-*abaikan.=.=

1.

2.

3.
comel jugak kitaorg ni rupenye.^__^

comel x pose2 kitorang?
ala2 cute g2 kan?
da bole jd model yg hot2.<-perasan!
marilah aku tunjuk model yg sebeno.
kebetulan tadi memang ade photoshoot kat kolej aku.
photoshoot ice cream FRUITALE KIWI.
well,kolej da cantik,mesti ramai producer suke an.
.
.
.
.
.
.

noyis gila kentang wannabe.

cantik x model ni?
klo nak book dia sile inbox me.
suda2.
nak g sambung main lari2 tgk RUNNING MAN.haaa~~

*esok NANA da blek.aku keseorangan lagi.no running man.
sbb xde hard disk.T_T


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

atien azierra berkata... BALAS

nak join maraton drama korea jgk..!heee~

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@atien azierra MARI2!!bole gelak ketawe sampai pagi.haha

nana ke? berkata... BALAS

terima kasih sbb bg aku tdo di mahsa :)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@nana ke? same2.no biggie la dear.next time dtg lagi oke.hehe.:D