Rabu, 4 Mei 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

KAU:nape tajuk di atas tertera??
AKU:agak2 kau?
KAU:aku agak mesti ko masok GA lagi kan?
AKU:aah,ni kan hobi aku.kau jgn menyampah lak ngan aku.=.=
KAU:eh xxx...xpe2,join la.t kalo ko menang tong2 la aku ABC ke,rojak ke.care??
AKU:Kau memang kawan aku paling TERHAMPEH kan!bhaha!
*perbualan 2 kawan blogger yg sengal+senget.haha!
.....................................................................
syarat-syarat GA.
ko kawen anak org pon ade syarat kot.
ni kan pulak GA.haaa~~
*nseb bek aku rajin joging2 kat blog org,kan terjumpe GA ni.
ni la faedah bersengkak mate membanting tulang berblog walking. ^^

1.Giveaway ni dibuat untuk followers belog Izyan Masri yang tercinta.done!!

2.Letak header lama ni dalam entry korang.Pastu link kan dengan entry giveaway ni.
dah2.letak da.

klik BANNER kalo nak serta kan diri.

3.Buat entry simple bertajuk " IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY "
dalam proses.jap lagi siap!haha

4.Lepastu boleh lah tag 2 orang blogger lain.
aku tag....

5.GA ni akan expired pada BILA-BILA MASA atas permintaan kawan2 blogger.
CEPAT2!!TAKOT JAP LAGI EXPIRED.HAAA~~

6.Lepas buat entry,boleh tinggalkan link entry tu kat ruang komen.
OKE,SUDA TINGGALKAN.

7.Pemenang ada dua kategori.hadiah utama dipilih oleh yan sendiri.

HADIAH-HADIAH:

Grand Prize : Wang tunai RM100 *Izyan masri pilih*
Second Prize : Sekotak chocolate moist brownies
5 saguhati : review blog setiap bulan sampai ada giveaway seterusnya.

GILE la!!!bes2 kot hadiahnye.
wpon aku tau susah nak nak menang.
tapi aku tetap nak masuk sbb....
ade dua sebab...
1st:hobi aku...hehhehe.<-aku ikhlas tau JOIN.kalo xcaye,xray la hati belah la dada.haha!
2nd.sebab..........
aku suke tgk muke CIK IZYAN MASRI..abselutely same dowh muke dia ngan kawan aku.haaa....xcaye?meh roll vitage!!!

.
.
.
.
.
v
tenengggggg!!!

ni kwn aku,CIK ZAIMAH.

same kan?haaaa..
eh,kome dua org memang comel.
aku suke tang mate tuh!!
mahal tu.hahha.
nak beli bole?bape hengget kome jual.teheee~
oke suda2...aku xleh lame2 kat entry nih.
t aku maken membebel yg karut marut.haha.

psssttt...sori kepada MAH n CIK IZYAN.sori curik pic kat FB kamu org.2lah,sape soh tomel sgt!!hahah.xdelah,actually xde niat len pon.just tok buktikan yg korang same mukenye.thanks ya!!
creadit to CIK PENGANJUR,CIK IZYAN. ^^


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

6 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

Izyan Masri berkata... BALAS

FUHH2.TIUP SINI BIAR MENANG.KIHKIH.ADA KEMBAR LAH PULAK.THANKS JOIN YE :D

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Izyan Masri tiup 2 kuat ckt cik izyan!mintak2 berkat cik izyan tiup2 tuh makbul.hahah.same2 dear.:)

Amira Chan berkata... BALAS

Habis lah @izyan masri, orang empunya belog nih dah suke kamu.. weheeee!

Yan Yin Yun memang cantik, lagi lagi kalau jumpe face to face. :DD

Dan sangatlah peramah.

Trust me.

BTW dah follow ur blog.
nice :D

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Amira Chan hehhehe.minat la tgk muke dy.sejuk je tgk.hik2.bukan suke maksud laen oke.bhahha!!tgk muke je da tau dy bek ati n peramah.tehee~~

btw,thanks oke follow noyis.noyis will follow u back.:)

Amira Chan berkata... BALAS

LOL, yup. she is a good friend. :D ok thanks btw.

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Amira Chan oke dear,same.^^