Rabu, 4 Mei 2011

Photo Of Nature Contest


ini bukan iklan kartun upin ipin atau kempen menjaga alam sekitar.


yo!!
wat up men!!
gua masuk contest lagi.
bukan niat ingin membujetkan diri ini teror.
tapi memang gua memang teror kan.
*teror tahik kucing kering.=.'=
ele,jeles la tuh kan aku masok contest.
kalo berani jom la bertaruh,klik banner kat atas uh!haha.
kali ni ak nak join contest dr CIK AZWAN ternsem.^^
syarat mudah,kalo xreti mari ask2 aku.hee~~
so aku pertaruhkan pic yg paling terseksi ini nih!haha.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v


aku yg mane??ala...
xkan xkenal kot..
yg paling trecantik dlm gambar adelah aku.hahhahah!
eh,jgn teka aku yg tengah2 tuh.
agak2 bhai,gua baru 22 kot.haha.
aku yg depan sekali tu.
yg cumel2 cikit tuh.
tudung oren selipo putih.
time ni kami kat FRIM ( Forest Research Institute Malaysia).
sgt2 seronok coz kitorg ade wat aktiviti kat sane.
sempena cuti sekolah ketidak pergian kami ke hospital KL.
so gantikan dgn aktiviti jungle tracking,panjat gunung n mandi ayak terjun.weeee~~
byk2 aktiviti semua aku join.
oke tipu!hahah.
aku ikut aktiviti yg ketiga je.sbb aku suke air.haa~~
*xde kene mengena rasenye.=.=

noyis yang baring di air cam hantu kak limah 2.
*cik penganjur,saye xtipu.ibu kate tipu2 xbek,dosa.heheh.


SGT SGT CANTIK PEMANDANGAN KAT FRIM.
AKU SUKE SANGAT2!!
dgn daun yg menghijau sihat.
bunga yg mekar berkuntum.
pokok riang melambai lambai.
air segar jernih memutih.
juga teringin nak wat photoshoot pengantin kat cni t.teheee~~
sape2 nak sponsor sesi photography noris kahwin,leh kirim surat berserta butir2 peribadi ke alamat rumah noris.serta satu salinan photostate surat beranak.
*ceh,bajet aku popular.

gonenye kome snap gambo leh cantik cenggini??

laut cam dlm cite kahoo na pyar hai.haaaa~~


sameade sbb KEMERA MAHAL BERIBAN2??EFEK GAMBO??KORANG MEMANG FOTOGENIK??or CIK AZWAN PRO SNAP PIC???hehehehe..

pppfftt...noyis suke tgk gambo2 yg cantik camni.jeles tau!teringin nak ade gambo2 cantik cam nih! ^^.

OKE SUDA.
nak g layan muvi kahoo na pyar hai. ^__^
eh,thanks bebanyak ya CIK AZWAN!!:)

sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

2 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

Azwan@Mr Money berkata... BALAS

salam... nice photo..
owh tu gambar kat Plau pangkor...
memang air colur camtu...hehehe
btw thanks sbb join.

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Azwan@Mr Money oo ye ke?cantik kan air laut kat sane.hehe.oke,same2.thanks gak 4 d pujian nice pic.hehe.^^