Selasa, 24 Mei 2011

EHH..LEK LU BHAII.ASAL NAK RABE2 GUA.=.=

hadoi..penatnye ari ni.
balik dari keje kol 9 malam.
sampai cni kol 10 mlm.
hujan plak tuh.
haishhh,basah gak ni.
tibe2 sedang aku menunggu ketibaan lif

'ppaaappppppp..'
aku:"adoi!!"

dalam ati aku berkate."eh,asal plak minah ni tepuk bontot aku."


memang blurr gila nak mati aku time nih.
tanpa rase bersalah dia bla mcm 2 je.
mane x nye.
dahlah aku xkenal dia kot.
apetah lagi dia,kompom2 la xkenal aku.
aku ni bkn nye popular mcm YUYU ZULAIKHA kan.
bole plak dia sesedap rase pukul bontot aku.
pelik gak aku.
dahlah aku nga blurrr abes,
member dia lagi la,da wat muke 14 belas ribu kali blurr dr aku.


"eeh,klo minat kat aku pon bg la hint lain,ni bg hint nakal plak."

aku yg memang suke berfikiran nta ape2.
hahah.
ting!!
lif aku sampai.
dgn keadaan yg blurr,
aku pon meneruskan langkah ke dlm lif.
tibe2 aku dengo suara pompuan menjerit.

"eh awak!mintak maap sgt2.saya ingat kawan saya td.mintak maap ye!!sori2!!"

HAHHAHAHHAHAH.
meriah kawan dia gelakkan.
yg aku dah tersipu2 sendiri dlm lif.
hahahha.
apekah??
mesti ke punggung ku yg comel ini jd mangsanye.
sampai sekarang masih terasa pukulan manje itu.haha.:D

moral of dis story:
1.jgn suke main pukul2 bontot.
2.kalo rase raun,pakai cermin mate/contact lens.
3.amati tol2 muke kawan anda.


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

Eiza berkata... BALAS

HA HA HA HA HA HA HA............
Gler rrrrr...kak eka yang comel ne kene raba...hahahaha....
takut dah nak tunggu lift..pasne kak eka naik tangga je..hahaha... =p

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Eiza
hahahhah.tau xpe za,memang blurr gile kite time ni,xmasal2 pukul bontoto gua.haha.xnak naik lif!!ahha

y u y u Z u l a i k h a berkata... BALAS

uwarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr T_T asal pulak Yuyu Zulaikha ni???

uwarrrr! raba bontot awak kang! :p

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@y u y u Z u l a i k h a HAHHA.jgn la sedey yuyu.tol ape,kite xpopular cm yuyu,2 pasal minah 2 xkenal kite n teros2 je pukul bontot kite tanpa bersalah.hahhaha.