Rabu, 3 Ogos 2011

KAMI NAK DWET RAYA DAN KAD RAYA DARI DIYAN

klik banner kalau nak join.

SELAMAT BULAN RAMADHAN!!
sempena nak beraya ni.
*ehem!Lame lagi raya.=..=
aku nak menjerumuskan diri ke kancah kutipan duit.
wpon secara ironinya aku da beso panjang,
sgt tidak layak mendapat duit raya.
tapiii......

ADA AKU KISAH?HAHA.

pedulik ape gua!
gua nak jugak duet raya dari DIYAN.
ala,ape salahnye kan.
aku still student lagi ape.
so aku masih termasuk di dlm qouta yg wajib di beri duet raya di musim hari raya.^^
dan aku sekarang nga tak putus2 berdoa sesuatu.
ustaz cakap kalau erdoa time bulan puasa di makbulkan.
doa aku berbunyi.

"ya Allah,semoga engkau memberikan kebaikkan kepada hati diyana amalina."

aminnnnnnnnnnnnn....

berharap dengan penuh harapan.
duit raya ada di genggaman tangan.
thanks ye CIK DIYAN!!^^


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

2 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

diyan berkata... BALAS

"ya Allah,semoga engkau memberikan kebaikkan kepada hati diyana amalina."

COMEL jep :') hehehe
tq join dear ^^

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@diyan SAPE COMEL?NOYIS KAN COMEL.HAHHA