Jumaat, 11 Februari 2011

sumpah..nak pengsan......**

awesome!!!ah!!!rase nak jerit pon ad..xsangke la aku..hehe.now,i want to thanks a lot to my pren AHMAD SAIFUL BAHARI.sebab nye ko like blog aku.ah,maybe bg korg yg bace entry ni xrase pape kan.tp aku rase sgt la d hargai coz ko la kwn aku yg post kat wall aku semate2 nk ckp "like ur blog noris." woooo!!rase bgai nak........................*pengsan!

haha.terharu der.aku sgt la xsangke.actually ramai la ckp suke tgk blog aku <-ceh,ko jgn over sgt.nk kne baling telor? =.=' tapi,tapi bisenye dyorg jus ckp g2 jep.so ak xde la makan dalam kan.hahaha.then biasenye member2 pmpn jep,tp ni xsgke lak kwn laki aku pon like my blog.gegegegegegeg.epy2!!apepon thanks alot tau ASB!!Ko wat aku nak senyum je hari ni.haha.

THANKS JUGAK KEPADA FAZLIANA aka NANA!!SYG KO LA COZ LIKE BLOG AKU.hee~~


*sedikit keratan fb di wall aku.hee~~ :)

nota hati:thanks all my fren yang byk view blog aku.. ^_^


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

2 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

bobiedanbad berkata... BALAS

as salam, selmat berblog :)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

selamat jua..heee~~