Selasa, 6 Disember 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

nak join?klik banner.

aku eksaitedddddddd sayang!ye!aku sangat eksaited sampai mukadimah entry pon aku tertinggal.

assalammualaikum...
entry kali ini mempunyai kaitan besar dengan tajuk entry aku.haha.kau orang haruslah mengikut jejak kaki aku menyertai Giveaway ni.rase 'keeksitedtan' aku bermula semenjak dari CIK NISA post entry about senarai hadiah yang bakal di menangi dalam GA ni lagi.Best woooooo..ramai gila SPONSOR,maka ramai jugak la HADIAH HADIAH.manenye aku tak eksited,ada 78 hadiah wey....mane lah tau kan aku bakal bakal juara yang terselit antara 78 winners.hehehehe.:)

syarat syarat penyertaan pon sangat mudah.semudah ABC.hahaha.tak caya korang leh turut serta,meh klik SINI meh.hadiah memang meletop meletop semuanya.ce tengok ce tengok sponsor list kat bawah ni.rasa teruja takkkkkkkk....





best kan!!!memang terrrrbaikk la.and for uols information,CIK NISA bukan sahaja nak bagi hadiah2 untuk pemenang yang terpilih,dia gak berbesar hati nak bagi SPECIAL PRIZE untuk top referral!!

so,tunggu apa lagi!
cepat selagi masa masih ada!

Giveaway berlangsung dari 6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER!!


*thanks you CIK NISA!!
the most blogger i like.^^



sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

2 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

Ajeyy Rawk berkata... BALAS

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Ajeyy Rawk thanks,i will dear.;')