Khamis, 29 Disember 2011

GADIS BLOGGER KZNABIHAH BOUTIQUE


KZ NABIHAH INSPIRASI UNTUK SEMUA WANITA.

EffaStorage

klik banner for joining...

assalammualaikum semua
hari ini sedikit special entry ini.
thats all about my feveret boutique,KZ NABIHAH.
mungkin aku belum pernah shoping kat butik ini,ye aku akuinya.
namun setiap post terbaru tentang butik ni aku ikuti.
setiap kali.
sebab aku sentiasa berangan nak jadi cantik seperti mereka mereka yang cantik.


dan aku suka dengan butik ini,KZ NABIHAH sebabnya:

+ia bukan hanya untuk size seperti cutting body menawan Ella Lala sahaja,namun untuk size comel seperti Adibah Noor dan Aku JUGA ADA!


terbukti kan!!

+pakaian,shawl,cardigan,jacket dan pelbagai lagi di jual dengan HARGA BERPATUTAN.

+sesiapa ada member kad KZ NABIHAH,lagiiiiiiiii la dapat HARGA MURAH!

+semua item adalah UP TO DATE oke.mengikut peredaran zaman.SERIOUSLY!

+fabrik yang sangat sangat selesa!!!betul!aku sendiri buat testimonal...

one of KZ NABIHAH customer,Amalina.


yes,CIK BIHA sendiri kata selesa.:')


answer from KZ NABIHAH model,Ella Lala.


so sekarang percaya?haruslah percaya kerana KZNABIHAH INSPIRASI UNTUK SEMUA WANITA...

"inspirasi untuk semua wanita..."
aku juga salah seorang di antara semua wanita itu.
mungkin aku belum pernah membeli sebarang item dari KZ NABIHAH,
tapi aku tahu barangannya sangat berkualiti.
dan aku juga ingin menjadi 'gadis blogger KZ NABIHAH '
kerana hanya dengan satu sebab

"aku ingin menjadi wanita yang bukan sahaja cantik pada luaran namun cantik juga pada dalaman.namun untuk mendapat kecantikan dalaman,haruslah bermula dengan kecantikan perlulah bermula dengan kecantikan luaran yang sempurna.bermulanya dengan KZ NABIHAH kecantikan yang sebenar boleh aku kecapi dan menjadi inspirasi semua wanita di luar sana."


mungkin tidak pandai memilih kawasan shoot,namun pandai memilih kawasan yang mengenyangkan.


mungkin tidak pandai berposing,namun pandai menguntum senyuman.



mungkin tidak pandai berpakaian vogue,namun pandai bergaya ala ala stylo.
*maaf,gambar yang biasa biasa sahaja.:')

ini sahaja persembahan terbaik saya yang dapat dipersembahkan untuk KZ NABIHAH.
mungkin ini tidak yang terbaik namun ingin menjadi terbaik di kalangan yang terbaik.
di harap CIK BIHA comel boleh tersenyum baca entry ini.
sekaligus menjadikan saya gadis blogger KZ NABIHAH.
thanks a lot KZ NABIHAH!^^

tagged khas dari noyis untuk kawan kawan


DUE DATE 19 DECEMBER 2011-11 JANUARI 2012

thats all.
.noktah.
KZ NABIHAH......inspirasi untuk semua wanita...

KZNABIHAH trendy shawl
KZ NABIHAH plussize shop


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

6 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

Izyan Masri berkata... BALAS

KENA TAG.SUKA SUKA.NAK JOIN JAP LAGI KALAU ADA MASA XD

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Izyan Masri hehhe.klo suke jom join.gud luck dear.;')

Miss Eiza berkata... BALAS

nak join tapi kene buat ape eh?hehehe...kureng jelas...explain boley..ngehhehehe

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Miss Eiza yunk just gi kat blog KZ NABIHAH.kat c2 ade ayarat2.mudah je.:')

cik bihah berkata... BALAS

thankz coz join dear.. sori terlmabat terjah.. tengah nak pilih pemenang nie.. ;)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

sama2 bihah.hope bole menang.hehehe. :D