Isnin, 28 Mei 2012

PC EXPO MID VALLEY & DYNAS MOKHTAR YANG GILA CANTIK

assalammualaikum
seperti yang semua maklum
jumaat hingga ahad lepas merupakan PC EXPO @Mid Valley
wow!!
aku sebagai student yang sisa sisa hari ni tinggal
memang opkos eksaited lebih la kalau sebut PC EXPO,PC FAIR dan sewaktu dengannya
banyak woooo benda murah murah kalo kat tempat gini.


Jusco pon belum bukak bhai!

punya terlebih eksaited
pagi2 dah sampai tercongok kat Mid
sabtu malam ahad tu memang tidur tak lena
asik tersedo je masa tidur
mandi tak basah
makan tak lalu
over kan aku..hahah


actually time masa ni baru jam 10.18am

aku ingat aku lah orang yg terawal
rupanya kau tengokkkk!!!
masih awal lagi kot
pekerja PC EXPO pon tak sampai lagi
punya lah ramai manusia
siap kena beratur 2
manusia kau jangan cakap
pelbagai bangsa dan kaum
1 Malaysia!


agak lama gak aku menunggu
dekat 1 jam baru main entrance di bukak
sampai aku sempat berlari lari anak pergi ke ATM machine 
balik semula ke cni masih tak masuk lagi
tension!tension!



habis membeli belah dlm PC EXPO
terus gi makan kat Foodcourt
gila kau!
aku lapo gila babeng
dr pagi tak makan apa apa
masa dalam sana tadi
berhimpit himpit jalan
bak kata Moon

"tergadai maruah masuk pc expo ni"

hahahhaha
mau taknye.memang bergesel segalanya
aku malas nak explain lebih
hahaha
aku sempat 2 kali round je
tak larat dah selebih nya



memang kelaparan habis
mula asalnya mengikut tekak orang luar negara
kitorang pilih Korean dish
tapi setelah menilik nasib
dan mengikut perut orang Melayu
aku pilih Claypot
tak bole dohh kalo satu hari tak isi perut dengan nasi
hahahahaha


extreme gila muka aku nampak pucat
memang lapo gila
rasa macam puasa di bulan Ramadhan.haha
claypot rice ni memang sedap!!
bukan sebab aku lapar
tapi serius!
lima bintang!
next time nak makan lagi....harharharharhar~~~



pergi ground floor cari makanan sampingan
sekali terjumpa menantang comel ni
arghhhhhhhh
rasa nak lempang lempang je kan!
aku dah siap tendang2 dia sebab comel sangat
hahahhah
yang si MOON pulak sibuk pijak kaki dia
tak ada motip kan we olsss..hahahha

lepas jumpa menatang comel
terus g MPH
perut dah senak sebab kekenyangan
masuk MPH rehat rehat jap sambil baca buku
rasa nak baring je kt lantai MPH 
bagi me'release'kan rasa kepenuhan oerut aku itu
namun apabila di pikirkan status terbantut pula
hahaha

time up keluar MPH
jalan jalan cari arah terletaknya escalator
namun tidak di sangka sangka....
terjumpa pulak DYNAS MOKHTAR!
alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
cantiknya dia ni!!!


Dynas At CellLabs Ambassador Appearance at Mid Valley yesterday

CANTIK & GORGEOUS!
sangat sangat cantik
walaupun dia tengah mengandung sekarang
sangat berseri oke
kulit kau jgn cakap la
memang manusia yang kulit licin suci mulus macam baby yg tak pernah main panas
salam tangan dia
ya Allah,lembutnyeeeeeee~~~~


untung lah kau nokkk!!
dapat ambik gambar YANG JELAS dengan DYNAS
gambar gua goyang!
siot kau moon!haha



sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

2 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

juicy X berkata... BALAS

waaaaa untungla!

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@juicy X bernasib baik la ni..hehe