Rabu, 30 Mei 2012

EKSLUSIF GAMBAR AARON & FAZURA MASA KECIL

BUAH HATI PENGARANG JANTUNG

macam best je kan ayat kat atas ni
actually aku berbangga kerna aku terdiri dari ahli keluarga mereka
sebab itu aku mempunyai potret zaman beyen ni
ehei!bukan bau bau bacang mahupun bau bau kentut yg berbunyi halus ye
pertalian persaudaraan kami lebih kuat dari tali tangsi buat pancing 2 tau
bukan setakat tak boleh di cincang
engkau tumbuk pakai lesung dari India pon belum tentu putus

hey,ini gambar mereka dah beso panjang


AMARAN KERAS!
GAMBAR INI TIDAK BOLEH DI COPY ATAU DI PASTE KAN.HAK CIPTA TERPELIHARA.












hanya sekali scroll


FAZURA.

nama lain:Puteri Nur Syahirah
ehh..kau jgn gelak
cuba kau tengok liuk pikuk badan dia
seksiiiii woooo
seseksi FAZURA.
hahahahah

keistemewaan:boleh posing pelbagai pose tanpa di minta.


terbukti kan!!
aku malas nak cakap panjang
anyone nak amik PUTERI as model
sila inbox saya.
hahahaha.



2.AARON AZIZ


nama lain:Muhammad Anas
ehh..tak payah kau nak bergelak kali ke dua
serius nih!
kau tengok mulut dia
tengah nyanyi tuuu.
lagu ape?
apa ke bangang nya ekau ni..
lagu Ombak Rindu laa..haha

"tuhan tolong lembutkan hati dia......."


Aaron ada badan ketul ketul and turf gila
hey,sama la kan!
tengok...ketul ketul haa badan Anas ni
exactlyy sama
tengoklah makcik dia siapa.
ehem!ehem!
aku memang kamcing habis ngan diorang ni.


sudahlah.
sampai di sini  dahulu
apa apa job bole PM aku ye
FAZURA & AARON kirim salam kat suma
.noktah.

maaf,anak anak sedara aku memang comel.harharharhar~~


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

5 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

miss_ain berkata... BALAS

hehehe,puteri mmg pandai pose seksi2,,hehe
anas seorang budak yg mesra alam,,cepat mesra ngan org..dua2 sgt comel..^_^

Cik Fie berkata... BALAS

salam..jangan lupa tau join giveaway paling hebatttttttttt ni . :) => http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_26.html

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Cik Fie OO THANKS DEAR.INSYALLAH.:)

queen`s heart berkata... BALAS

hahahahhaha,.... mak ngah yang senget.... mama dia pun cute tau.... huhuhu belum lagi umi dia.... hahhaahha :)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@queen`s heart eleeeee.....perasannnn!!haha