Ahad, 10 April 2011

kami murah REZEKI. ^^.


salam 1 Malaysia.
lupe nk hupdet bende lame.
tp nak hupdet jgk.xkre.hak3.
sbb nak mnjukkan betape murahnye rzki kami.tiheee~~
sehari sebelum hari raya.
rezeki kami sgt lah murah.
*mungkin kerana kami cntik. wek!
*mungkin jua krn kami cumel.wek lg!
bhahah.
tidak,ini krn semua org baik hati.^^
bile kite baik ngan org,org akn baik kan dgn kite.
hari itu,kami d jemput khas.
oleh jabatan kesihatan tampin.
tok mendengar sdkt ceramah.
about ENVIROMENTAL HEALTH.
sgt mgntuk klo bab2 crmh ni.
aku allergik.haha!
tp nseb bek staff2 ni pndai selit2 kan humor dlm kate2.
so,mate ak xd la layu di tasik madu. =.'=

mcm muke penyanyi Fazley kab abg bju merah 2. :)


ceh2,konon aku khusyuk mendgr crmah.
tp tuhan saje yg tau.
mate aku da rabak tahap gaban. -_-
*aku yg hujung tuh.eika meg xd keje len.hyperpicta.:D


sesi ceramah abes dlm kol 1.3o ptg.
then abs tuh,bole plak terkeluar something dr mlt member2 aku yg umel ni.

"Encik,ap kate Encik belanje ktorg sblm ari las ni??"

hamboi,demand kah kami ini.haha.
mulenye aku ingt sume ini adlh gurauan berkasih semate2.
tp tidak ye.
KAWAN KAMI MEMAKSUDKAN KATE2 YG SERIUS D C2.
dan tanpa d sangke encik EH 2 setuju nak blanje kami ye.
d ulangi SETUJU!
HAH!aku ape lagi.plg dpn jln mengetuai mereka.bhaha!
n kami kenyang perot d gerai pisang goreng ptg yg damai itu.heee~~

aku plg excited.tp malu2 kucing.haha.


wajah2 kegirangan kami.
*yela kan org blanje.haha!


dayah!!sole sole..cik katak kem slm.haha!

dan inilah makanan kami setiap petang.
kat gerai ni memg popular kuih muih.
yg paling peberet aku pisang goreng.
juga nasi lemak daun pisang nye yg sgt sedap.
tp petang tu aku hanya mkn rojak n abc jep.hee~~

rojak.


abc yg masyukkkk....

selesai mkn kami wish thanks x terhingga ke cik EH tu.
*sbb xingt name.haha
blek sprti bese membongkangkan diri.
dan sekali lg.
ptg tuh rezeki kami MURAH lagi.
jiran sebelah@ustaz bujang.
telah memberikan kami keledek goreng ala bujang carte. :D

hasil mskn org bujang.:)

mekasih kepada semua insan yg membelanje kami.
sumpah!perot kami sgt2 kenyang2.hehe!
semoga rezeki kamu semua sentiasa murah.:)
kami juga tau kami CUMEL.
*NOYIS!JGN PRSN LEBEY!=.'=

->tepat jam 10.59pm mlm smlm sampai d KL.
yeay!suda kembali di kesibukan kota.^^
hati gembira dpt lepaskan rindu kpd NIK WAWA N MUN.:)

will be continued.....

sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

3 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

akuwanblur90 berkata... BALAS

tido erk dalam kelas.. gitau cikgu.. haha

CintaZulaikha berkata... BALAS

kamu mmg cumey la..~~

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

wan:jgn2.nanti cikgu denda sye.hik3.

kak zulaikha:mekasih akak.tau lame dah.bhahaha!