Jumaat, 28 September 2012

stitchNknot September pillow giveaway!


comel kan?klik banner

assalammualaikum

CUTE!perkataan pertama yang terpacul dari mult.arhhh!!mahu pengsan pon ado.aku sangat gilos pada benda benda eksotik yang comel comel ni.rasa nak gigit gigit je.however,STITCHNKNOT ni memang pembuat plushie yang comel comel belaka.rasa macam nak rampok semua plushie tersebut.hahah

so sempana bulan september yang bakal berakhir,STITCHNKNOT sangat lah bermurah hati nak bagi cupcake pillow yang super cute ni.jom join ramai2.hey!bukan untuk bloggers sahaja ye sayang!untuk facebooker pon bolehhhh.syarat yang sangat mudah.nak masuk 2 kategori pon bole.BLOGGERS AND FACEBOOKER.markah bonus.hak!hak!

untuk keterangan lanjut boleh tekan link bawah ni ye:


giveaway closed:30 sept 2012

tq STITCHNKNOT!hope your business will be moreeeee maju sebab sangat bermurah hati berkongsi rezeki dengan yang lain.:')


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

2 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

Yati Omar berkata... BALAS

Salam kenal. Saya nak menjemput anda untuk join GA blog saya – Cabaran 200 LIKE.

http://mama-iloveu.blogspot.com/2012/09/segmen-cabaran-200-likes.html

Hadiah bernilai tidak kurang RM60 disediakan untuk 2 pemenang bertuah.
Jemput join :-)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Yati Omar tq ye join.:')