Isnin, 3 September 2012

SEGMEN : Kata-Kata Semangat Saya

comel?klik la.

assalammualaikum..
aku teruja dengan benda alah comel comel
sekali pandang doodle ni ada iras iras aku
haip!perasan.maap.
aku memang begini
terus terasa nak join kan diri
sebab rasa gebang nak tayang doodle comel ni kat sidebar blog sendiri
bagis lah FIZ ni
sangat sangat rajin bat segmen free doodle pada followers dia
terima kasih FIZ!
noris doakan FIZ sentiasa hidup diberkati Tuhan sebab sangat sangat bermurah hati.hehe

detail doodle:

nickname:NOYIS
colour doodle:pink peach
kata kata semangat:"BIAR ORANG BUAT KITA,KITA JANGAN BUAT ORANG,selagi gua tak 'sentuh' lu,lu jangan 'sentuh' gua"

*fiz,if panjang sangat kata2 2 ,fiz bole potong kata2 "selagi gua x sentuh lu,lu jangan sentuh gua".

noris tag:

terima kasih berjuta juta FIZ!:')


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

5 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

sal ya berkata... BALAS

selamat bersegmen.

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@sal ya oke,tq ya.jom la join.:')

Hafizzi Aziz berkata... BALAS

Tahniah

http://3.bp.blogspot.com/-2VDuwM3OAVA/UEm88P7WXzI/AAAAAAAAM3U/BzFndeyTY08/s1600/noyis.png

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Hafizzi Aziz tq fiz.comelnyeee!!haha

Hanif Idrus berkata... BALAS

Salam kenal
Jemputan rasmi, join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
Penyertaan sehingga kini 79 blogger !!!