Jumaat, 14 September 2012

KECANTIKAN DIWARISI TURUN TEMURUN

ibu saya yang cantik lagi menawan

"KECANTIKAN DIWARISI TURUN TEMURUN.."

amboi..da macam iklan Neelofa produk kecantikan keluarga pulak.haha.bukan bukan.gua bukan agen kecantikan.mahupun nak buat iklan kecantikan luar basa ala ala dr Romzey.saja saja.nak bagitau yang kecantikan itu anugerah Allah yang diwarisi dari turun temurun.betul.gua tak tipu.kalau semua nak cantik boleh ikut cara ibu gua.


cucu yang begitu menawan

ibu gua banyak cerita.biasalah orang tua.macam macam membebel.tapi semua berguna.jangan sibuk sangatlah nak buat pekak sangat telinga kalau ibu membebel.kang kena sumpahan ibu ,pekak betul betul baru tau.gua tak tanggung.mari belajar cara cara kecantikan ibu.

anak pon mewarisi kecantikan
*ehhh!gua ke tu.nak perasan kejap je.-.-

1.minum air masak bergelas gelas.ibu gua memang kurang minum air manis.semut kat uma aku memang susah nak dapat job.nak hurung apa,kalau dah ibu gua lebih ke arah air masak.

2.LOSYEN.hah!yang ni memang aku sarankan.kulit ibu gua memang lembut selembut bayi.tak caya?hari tu dah terbukti bila gua and ibu buat skin check up kat Clinique Butik.malu gua.kulit gua kering,kulit ibu cantik.=..=

3.makan ULAM.yang ini terbukti.nenek moyang gua memang ajo.nenek gua sampai sekarang tetap sexy.menrun ke ibu lantas menurun ke cucunya.hahaha.semua ulam aku bedal.kadan kadang sampai dah tak kenal mana ulam mana rumput.aku tibai je.

4.SAFI BALQIS.gua pakai!tapiii..bedak powder,deadorant and pencuci muka je.tak kuasaaaa mak jemah nak pakai semua creammm.malas sangaattttt!tetapi!itulah RAHSIA KECANTIKAN sebenar.ibu gua memang rajin.kalau nak diikutkan dah berbuih sabun mulut ibu sarankan kat gua.hampehhh.belum sampai seru.masa muda ibu pakai Safi Balqis Perfect 10,dah tua ibu pakai Safi Gold.

5.WUDU'.apa tu?kuih ke?kawan chinese aku tanya.jadi specchless gua.rasa nak tertanggal usuu besar ketawa.hahaha.step ni aku malas nak komen panjang.sembahyang 5 waktu adalah jawapannya.cara PALING MUJARAB!

6.SPENDER.orang orang tua kata,"lepas mandi,basuh spender.pastu raup kat muka 3 kali dgn selawat ke atas Nabi.insyaAllah."

aku:"ibu buat ke?eiiiiii.."
ibu:"buat la.buat apa nak geli.spender sendiri.jgn sibuk nak pakai spender orang.memang la geli."
aku:"hahaha.memang lerrr.."


ramai cakap ibu kakak gua.
muda lagi anggun
namun umur 46 tahun

MURAH tak cara kecantikan ibu gua?tak perlu nak pergi Sliw World.tak perlu nak pergi London Weight.tak payah beriya sangat nak beli produk mahal mahal macam Erra Fazira pakai.modal guna spender je.haha.ikutlah pemikiran masing masing.cantik itu subjektif.dah dianugerahkan tolonglah hargai.setakat cantik luaran baik tak payah kalau dalaman tak cantik.haruslah cantik kedua duanya.:')


peace yo!

gua kau abaikan.tak cantik mana.biasa biasa aja.kucing gua lagi cantik dan sexy.-_-
semoga kecantikan dalaman dan luaran akan terus diwarisi keturunanku zaman berzaman dengan kurniaan Allah S.W.T.


TUAN CANTIK,KUCING PON CANTIK.:")



sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

syidah razali berkata... BALAS

hahaha ngek kau kak ! kak, aku suke selipa ibu kau pakai :]

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@syidah razali hahha.comelll kan.merengek nak selipo g2.belikannn jela.hahahha

norzibeautilicioushouse berkata... BALAS

keluarga bahagia...:)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@norzibeautilicioushousehehe.tq kak.:')