Rabu, 19 September 2012

GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com

assalammualaikum

alhamdulillah
masih dikurniakan kehidupan yang indah
amboi
berhiperbola aku
hari ini aku berjalan lagi sebagai blogger tegar
sibuk mencari kawan kawan baru
sedang berjalan tiba tiba terpandang sesuatu yang agakk istimewa

"GIVEAWAY!"

maaf semua
aku memang kegilaan giveaway
tak putus putus mencari tuah
kali ini sertai lagi giveaway

klik banner untuk join

namun blogger ni bukan dari kalangan yang rosak
tetapi dari kalangan yang terbaik
kenapa?
sebab apa yang ikuti owner JIWA ROSAK antara blogger yang fofular
yes,aku tahu tentang blog ni dari kawan2 blogger yang lain
setiap entry dia memang yang terbaik dari yang terrrbaik
salute to abang Feroz.
so apabila dari kalangan yang terbaik
sure kompom apa jua yang dilakukan memang terbaik
giveaway ini turut terbaik!

mana tak terbaik mak jemah,cuba lihat.senarai hadiah tersangat sangatlah indah di mata dunia.memang meletopp!banyak gila okess sponser.semua semua sponser memang best2.hadiah wang tunai?pon ade jugekkk.tak masal masal ada peluang nak dapat hadiah tunai.oh!turut tak dilupai
memang teringin sangat sangat hadiah ni.DOMAIN.com!FUHHH!memang best!aku dah lama kot mengidamkan nak ada domain sendiri.sebab apa?

Saya nak domain .com percuma kerana sebagai blogger saya ingin mengembangkan lagi sayap saya untuk menjadi blogger yang dikenali ramai.bukan dengan cerita cerita kosong,namun cerita cerita yang dekat dengan jiwa semua lapisan masyarakat.sekaligus saya dapat mencari dengan lebih ramai lagi kawan kawan baru untuk merapatkan lagi tali persaudaraan 1 Malaysia sesama manusia.

senarai SPONSOR
AbgferOz - 
Mia Liana - 
BlogFyna -
Myravea -
Cik Pjaz -
Dkna Abza -
 -CeritaKini -
-  Diana Store -
Luna Lee -
MahaMahu -
Kampung Kameq - 
Si Pipi Merah - 
Leen Najib -
Muaz Faris -


seriously giveaway ni sangat sangat mencabar.sebab sponsor sangat ramai.hehehe.nak tahu kenapa?klik SINI.jom join sama sama.awesome!hadiah menarik!sponsor menarik!JIWA ROSAK memang menarik!

jom kawan2,sertai noris dan yang lain.

TQ ABANG FEROZ!^^


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

6 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

Feroz Othman berkata... BALAS

gulink2 singgah skodeng peserta Giveaway JiwarOsak dOt cOm :P

byk nya pujiann.. nak kna kasi hdiah gini hihihi :P

Mia Liana berkata... BALAS

mia datang sini tengok entri GA Jiwarosak... nak buat spotcheck..

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Feroz Othman hehe..hope dapat la hadiah kan.ikhlas memuji ni.haha

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Mia Liana oohh..ade pengawas buat spotcheck!hehe

Nur Razlinda berkata... BALAS

salam, saya datang terjah entry blog rakan seGA by jiwarOsak.com.

dan saya dah follow.

gud luck friend ! :)

jom ke entry buruk saya http://lindafuad.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Nur Razlinda tq.hehe