Khamis, 19 Januari 2012

NOKIA SIMPAN SAMSUNG PAKAI

assalammualaikum to all readers...

actually apa yang aku nak cerita ini dah lama berlaku.tapi baru sekarang aku ada kekosongon jam,minit dan saat untuk menaip.maklumlah,sekarang da final exam.so masa agak terbatas.dan bila sahaja rajin datang tanpa di jemput,aku terus menaip laju laju segala idea yang mencurah curah dari kepala aku yang bulat ni.sebelum di delete oleh perkara perkara lagho.haha.



kami berkawan baik.

nama kawan baik saya,NANA.
dia kawan baik saya.
saya kawan baik dia.
kami selalu bersama.
dia suka datang ke kolej saya.
ini semua kerana chicken chop kat kolej saya murah dan sedap.
dia juga rajin melepak di kolej saya.
kerana itu,kami berkawan baik.:')


kalau NANA kawan baik aku.
yang lagi 3 ini pula rakan baik aku.
aku tahu sama,tapi tak serupa.:')

di awal tahun.selalunya orang kata awal tahun rezeki sedang berlebih.mungkin.begitu juga yang terjadi kepada kami.rezeki dari Allah,kami terima dengan hati terbuka.so haruslah menggunakan rezeki yang ada di jalan yang benarkan.hidup sebagai seorang student,tidak la terlalu mewah.namun dengan keberkatan rezeki itu,dapat lah aku dengan budak budak ni membeli apa yang di hajati.hehehe.di awal pagi sanggup membuka langkah naik bas,turun bas,naik putra lrt,turun putra rt,naik monorail,turun monorail menuju ke low yatt.


dari pagi sampai ke matahari sudah mula masuk ke sarang.
akhirnya barang barang yang di cari dapat di bawa pulang bersama.

notebook Asus,MOON.
RM850.++


tighter wire,NOYIS.
RM5.00


sandisk pendrive 8GB,ADIK.
RM72.00,RM24/per


slipper blackberry casing,WAWA.
RM10.00


cutton blouse,NOYIS.
RM10.00


notebook speaker,WAWA.
RM12.00


papago GPS,CIK NAZ.
RM399.00

apad,WAWA.
rm260.00


seriously.apa yang aku nak cakap sangat sangat berbaloi.kat sana gadget gadget semua murah murah belaka.dan yang tak perlu risau,semua ori.sangat berbaloi!ikutkan ati aku nak je beli macam macam.namun aku harus mengikut seperti di dalam list.haha.aku tahu ramai yang tidak menggemari untuk ke low yatt kerana kesesakan orang ramai.tetapi harga gadget boleh di dapati dengan harga yang terendah kot.kualiti just is same dengan yang lain.kalau tak percaya boleh tanya sendirik dengan buyer.eh,kite kan manusia.ada insting kan kalau seseorang 2 tipu or tak? :')


apa entah yang aku bebelkan.tapi apa yang aku cakap semua betul...tak rugi pon.ala..tak payahlah pakai yang branded2 sangat.now branded apa paon semua dah kualiti tinggi.cuma terpulang pada kita je sameada pandai jaga atau tak..serius!hari 2 memang aku penat gila tapi puas ati la.kaki jangan cakap der!memang macam nak tercabut rasanya.haha.mana taknya,manusia kat low yatt ramai gila nak mam*** kot.lagi lagi ari Ahad.tau tau je la kan.abes membeli belah kat low yatt,naik Times Square mencekik.lapo dohhh!perut dah berkeroncong.


makan pon kau beranagan ea Moon.hahaha.


sweet sour chicken rice.

seperti biase memenuhkan perut di Kopitiam Cafe.ni je lah kot kopitiam yang aku rase makannya sedap and harga oke.kenyang pon kenyang.tapi yang aku tak puas hatinya tak dapat pon voucher book macam tahun lepas.=..'=


eh,itu kenangan aku.;')

aku apa lagi.dapat makan memang tak pandang kiri kanan la kan.hahhaha.lapar yang teramat kot.nasib baik la sebelum pergi wawa ada sua sekeping biskut.kalau tak memang aku dah badmud la sepanjang perjalanan sebab perut lapar.haha.alhamdulillah,semuanya di permudahkan.

seriously,sekarang gembira.
banyak faktor.
tapi salah satunya sebab ini.
puas hati apabila berjaya mendapatkan sesuatu dengan hasil titik peluh sendiri.^_^


.suka.

sekian terima kasih.
dari saya NORIS EKA RAUDZAH melaporkan dari sri pentas TV3.


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

2 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

adinda berkata... BALAS

pinjam hp ye cik noyis

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

bole2.bole bla.hahah.:D