Khamis, 1 September 2011

HARI RAYA AKU YANG PART 1 PUNYE.^^


assalammualaikum..
hye kawan kawan Selamat Hari Raya. <- KLIK TOK MELIHAT UCAPAN RAYA NOYIS.
baru hari ni ade keinginan nak hupdet blog.
dah bersawang labah labah bagai blog aku.haha.
maklumlah,raya raya ni bz kompol duit raya melayan tetamu.
so,hari ni ada masa terluang untuk menaip.
lepas maghrib kang ade sedare lagi nak datang rumah.
meriah sungguhhhh...^^
ini sekitar sambutan Raya aku dan keluarga di hari pertama Syawal.


family aku memang begini,semua tintong.haha.


kesayangan aku.papa love ibu.^^


ibu yang pendek ke aku yang dah tinggi?hahah.


akak aku berposing manja.katenye.
*nga susukan anak pon still bole bergambo.sempoiii...haha.



anak sape ni....sopannyeeee!!!!haha.


pertama aku obses kepada DOMO.
kedua aku obses kepada OWL NECKLACE.



pak usu aku yg payah gila nak amik pic.
*ni lah hasilnye kalau kene pakse bergambo.haha.


ohhh ans...muka mintak kene geget tau..haha.



bakal ibu mithali...gulp!hahaha.


^_^


aku:"dik,amikkan gambo angah."

adik:"oke,la.....nape nak berposing macam 2.dah mcm hantu kak limah je senget2.haha."

aku:"ala....bia la..haha.nak kene posing ckt sbb pc nak anto kat CIK NAZ.hahaha."

adik:"patot laaa....sengal! =..="


ini dia sorang2nya adik aku yg poyo itu.
*single bole g ngorat.hahaha.


ni cousin aku,MAIZATUL da beso panjang dan status berkahwin.tapi dia memang tampak muda mcm belas belasan taun.
kepale hotaknye juga gila mcm kitorg yg belum kawen.hahahha.


see...apa apa gaya pon bole.jenis tak kisah.haha.


cousin aku jua,NAJWA.
dia pon mengong jugak mcm kepale aku.klo dah ketawa memang xhengat dunia.hahahha


actually time ni semua org dah tukar baju nak berehat.
aku je tak tukar2 lagi.
meroyan nak bergambo punye pasal.hahaha



sampai sini dulu PART 1 SYAWAL pertama.
part 2 akan menyusul.
kite tungguuuuuuuu.....


sayang sayang aku sekeluarga.^_^
.SELAMAT HARI RAYA.

*part 2 yg bakal menyusul akan ade berlemon2 pic,coz time part one,di waktu pagi.ramai sedara mara lom sampai.^^


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

iyan shazlind berkata... BALAS

meriahnya raya...best2 :)

adinda berkata... BALAS

ngah.... bestkan walaupunsedih tetap meriahkan
meriah dgn perangai gila2 heheheh
ngah tq ye puji2 along...


nak hadiah tunggu masa angah khawin ye....

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@iyan shazlind TEHEE...MEMANG mERIAH SETIAP TAHUN.BEST LA BILE DA KOMPOL RAMAI2.:)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@adinda sedih 2 mmg xpenah hilang dari hati bila atok xde,tp kemeriahan raya still bole di rasai.heheh.meriah kannn!!:)

hadiah??yeay!!!haha.same2.:)