Selasa, 17 Julai 2012

NAK VOUCHER LEVI'S RM300 FREE??JOM VOTE LYSSA COMEL.




assalammualaikum
teruja bukan bila baca tajuk aku
hamboi!cakap je perkataan FREE terus baca blog aku yang tak berapa nak popular ni ea
hahahaha
tak mengapa
aku sedar siapa diriku yang kerdil ini
mahupun begitu
aku mahu mengajak penduduk jelata semua
untuk undi adik LYSSA SECRET yang comel lote ni





comel kan!:")

rasanya bagi aku setelah di tilik tilik
LYSSA sangat sangat layak menang contest Levi's ni
sebabnya dia pandai menggayakan boot cut skinny
yang gorgeousnya dalam pelbagai acara
pandai kau dik bergaya!
kalah akakkkkk ni..haha.
aku malas nak join contest yang kena bergaya ala ala adele ni
so sebagai follower blogger kecil comel LYSSA SECRET ni
aku telah menggagahkan diri untuk vote
jom ramai2 ke laman web EH!
kalau tak tahu cara,mai tekan SINI
lyssa ada ajar cara caranya
di samping kau tolong Lyssa menang contest
kita jua berpeluang memenangi voucher Levi's SEBANYAK RM300
hah!ape ke tak berbaloi jemah!
aku teruja.
oke,jangan nak ternganga mulut lagi.
meh VOTE LYSSA.:")


*sori lyssa amik pic.tehee~~ :')


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

10 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

MISS Z BERCELOTEH berkata... BALAS

meronda kat sini..
meh ke blog miss z pula

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/miss-z-dah-vote-korang.html

Cioccolato World berkata... BALAS

dieya terjah blog kamu dari entri lyssa, dan follow kamu juga

http://www.dieyaworld.com/2012/07/jom-rajinkan-diri-vote-lyssa.html

jom nak hadiah dari dieya?
http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

Siti Rohaida berkata... BALAS

singgah sini

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@MISS Z BERCELOTEH THANKS miss z bw kat cni.hehe.:)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Cioccolato World thanks dieya.nanti jln cni lagi oke.:)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Siti Rohaida thanks ye kak rohaida.sudi bw cni.^^

MrPetak Talks berkata... BALAS

http://www.mrpetak.com/2012/07/segmen-vote-lyssa-now-mrpetakcom.html

Vote sambil follow #306

TQ

sare ared berkata... BALAS

vote lyssa

http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/07/vote-for-up-trafic-n-win-rm300woaa-o.html

n follow u ^_^'

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@MrPetak Talks thanks ya.done follow u too.;')

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@sare ared tq ya!done follow u too.:')