Ahad, 25 Mac 2012

13 no si pencinta.14 no sang pencinta.

assalammualaikum

oho.sangat merindui untuk menaip keyboard lappy ku yg comel berkaler pink ini..busy membelenggu diri.bukan sengaja tk nak menulis,tp pelajaran lagi penting dari ini.itu masa depan saya.namun dalam kesibukan berpraktikal masih lagi menyempatkan diri bagi meraikian tanggal 13 haribulan mac.HARI APA ITU??bukan hari Agong mahupun hari Kemerdekaan.ianya adalah hari..................




SELAMAT HARI LAHIR NORIS EKA RAUDZAH!!

tepat jam 12 malam tarikh 13hb aku sudaj semakin dewasa.
congrate noris!
kau da tak boleh main main lagi
tak boleh tengok kartun kartun lagi.
tak bole nak main beber lagi.
tak bole nak main sorok2 dalam semak belakang rumah lagi
tak bole makan comot comot lagi
segalanya kau kena bimbing diri sendiri sekarang
tak lama lagi nak tut tut.haha.


majlis kecil kecil ini di sambut di dalam wad.
ulangan DI DALAM WAD.
sepanjang umur aku 23 tahun hidup dalam dunia ni
ni la kali pertama aku potong kek dalam hospital.
nak ketawa ada.
nak nagis pon ada.hahah
btw,thanks a lot with love to all my friens and lovely clinical instructur.
*ehem,besday sama dengan CI..hehe..aku 13hb CI 14hb.suwet x?tiba2.-_-


see
this is all my beloved sweet friends.
thanks you all
nice cake!

so kat bawah ini antara hadiah hadiah yang sempat aku rakamkan dari peminat
maklumlah,orang popular.hahahhahhahaha.
makin banyak umur makin sedikit hadiah.
macam hipotesis subjek sains tingkatan 3.-,-



sweet little bear from my lovely ibu!comel!


DOMO!!!from my papa..suke2..heheh..thanks pa!

buku yang di idam idamkan.thanks kak ada!^^


DAN TIDAK DI LUPA.
NO 13 ADALAH NO LAHIR AKU
NAMUN DI SEBALIK 13,
TERDAPAT NO 14 YANG SENTIASA MENEMANI SI 13
YA,PADA 14 HB HARI LAHIR KESAYANGAN KU

MOHD NAZRI BIN MAHMOOD!

"happy besday sayang!"


"semakin hari awak semakin sweet
saya rasa semakin di sayangi dan di cintai
awak pelengkap hidup saya
moga umur awak di panjangkan.
hingga hujung nafas saya."


sekian.
wassalam.


THANKS TO ALL MY FRIEND YANG SUDI MENG'WISH' BESDAY SAYA SECARA SENGAJA ATAUPUN TIDAK DI SENGAJAKAN.LOVE YOU ALL!!





sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

3 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

king's seven berkata... BALAS
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Cik Saila berkata... BALAS

happy birthday noyis :)

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@Cik Saila THANKS DEAR.:')