Rabu, 29 Ogos 2012

RAYA TEMA KUNING VAVAVOM ALA AZWAN ALI

SELAMAT HARI RAYA

hari raya yang mulia sebulan
aku antara manusia yang lambat gila hupdet entry pasal raya
tak kisah la
janji raya glamourrr kau!

tahn ini raya ak bertemakan kuning.jangan pandang tajuk.tak tau kenapa.aku dah kena sampuk dek AA lepas tonton dia dalam Masterchef Selebriti.haha.suka dengan nama nama juadah dia.panjang tak hengat dunia.contohnya Juadah Sihat Gagahku Di Muara.vogue de vass.oke lari tajuk.maaf zahir batin.maafkan saya

konon anggun

raya tahun ini rasa biasa biasa sahaja.mungkin di sebabkan aku makin meningkat dewasa.chewah!tipu.mungkin di sebabkan aku sedang mood memikirkan kerja.pergi sana pergi sini mesti aku dapat satu statement yang popular walaupun ketika itu musim bulan Ramadhoon dan Syawal.

"ngah,kerja dapat mana.ayokkk..mesti dapat Sabah or Sarawak"

terima kasih di atas perkataan yang memberangsangkan.sungguh comel mulut mulut kamu merperkatakan sedemikian.xmo la jauh sangat tu.mau menangis aku.mintak mintak dapat Johor tanah air ku.


adik saya,ibu saya,papa saya

tahun ini peratus mendapat duit raya sangat merundum.hey..tahu lah aku dah besar godang.namun aku belum kerja.wajiblah semua menghulurkan duit raya.terima kasih kepada yang sudi memberi.cik tunang,TERIMA KASIH DAUN KELADI.lain kali hulur lagi.hahaha


keluarga mak itam sedondon bagaikan ribena


aku dan cousin EYQA

yang sebenonye keluarga aku tahun ini kaler purple.namun disebabkan kebijakkan kepala hotak aku yang bengong ni,kami sekeluarga pergi lah shoping raya di malam hari raya.kononnya inginkan harga sale yang melambung lambung.namunnn..kaler yang di idam idamkan habis.terima kasihlah ke atas penduduk Malaysia.kerana kebanyakan tema raya tahun ini kaler purple and kelabu.so,di saat saat akhir ubah planing dengan ibu pakai kaler cokelat kuning.dari jam 10 malam sampai 1 pagi aku and ibu cari baju.rasa nak tertanggal kaki melayankan karenah si ibu ku yang cantik jelita.  =..'=


pak usu dan anak sedara.
*anak sedara lagi tinggi dari pakcik.-_-


ibu dan papa yang serasi bersama

sepatotnya setiap pagi raya pertama rumah nenek mesti meriaahhhhh.namun raya tahun ini aku sekeluarga perlu berangkat ke rumah keluarga sebelah papa.so tak dapat lah aku nak berposing depan kemera dslr bersama cousin cousin sekalian dengan pelbagai pose ngetop ala ala Didie Alias.rasa kekurangan di situ.



kakak dan adik.muka sebijik sejebon.



aku tau aku tampak bonsai.
adik aku yang terlebih makan scoot emulsion.  -.-



kalau raya pertama bertemakan kuning
raya ke dua bertemakan pink purple

raya pertama sampai raya ke dua 
habis rumah sedara mara aku terjah
naik kembung perut
sampai jalan merangkak
raya ke tiga sampai raya ke tujuh
letih beraya di rumah sedara mara bakal suami
sampai aku di jangkiti kuman cirit birit
lebih 7 kali keluar masuk jamban
kuang hajo kau kuman!
tak mintak ampun raya lagi dari aku dah buat dosa.



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dari YATI & ENAL sekeluarga.minta ampun dan maaf dari hujung songkok sampai hujung jari kaki cagu.0 0 tau!jangan simpan dalam hati.sayangi diri anda.drive safety.ingatlah yang tersayang.:)



insyaAllah raya tahun depan bertambah dengan makhluk tuhan ini.:')


sape2 rase diri dia comel gilee,sila kumen2 n like.tehee~~

4 KENTANG TERGOLEK2 NAK BERCAKAP:

~AiMi SyAhiRAh~ berkata... BALAS

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@~AiMi SyAhiRAh~ salam aidilfitri aimi..oke,insyaAllah.:')

syidah razali berkata... BALAS

Hehehhe rindu kau kak!

noyis gila kentang~~ berkata... BALAS

@syidah razali rindu syida gakkk..huugggggg..heheh